Bea.ta napisał(a):Bo na bieżni tylko "podnosisz nogi "droga ucieka sama
ale bieżnia dużo daje. Rozkręcasz się. Nad kondycja pracujesz.
.....żeby ,to było takie proste. Weź pod uwagę prędkość i nachylenie i nie jest to zależność liniowa.
.png)
.png)
.png)
kminek napisał(a):Cześć
A może ktoś polecić ciekawe trasy w okolicach Rogoznicy, Szybeniku ? Może być bardziej wgłąb kontynentu. Ktoś coś próbował ?
.png)
Bea.ta napisał(a):No to peszek![]()
Ja dzisiaj - 27km wg endomondo, 25km wg zawodówPrzewyższenie 1200m
![]()
W deszczu, w gradzie, z grzmotami, przy 10 stopniach, w takim błocie, jakiego wcześniej nie zaliczyłam w górach, 3km w mazi po kostki, z wodą w butach od 5km, bo się wlało do środka a skoro goretex ... no to goretex![]()
Bea.ta napisał(a):A butki .... chyba na zasłużoną emeryturę już pójdą
.png)
kminek napisał(a):Cześć
A może ktoś polecić ciekawe trasy w okolicach Rogoznicy, Szybeniku ? Może być bardziej wgłąb kontynentu. Ktoś coś próbował ?
Generalnie im trudniej tym lepiej
Z góry dzieki
PS. Bylbym zapomnial: zakładam że w CRO jest mocno gorąco w ciągu dnia wiec pewnie trenujecie z samego rana. Chyba że się mylę to z góry dzieki za wasze spostrzeżenia.
viltob08 napisał(a):No to ja powiem tak... po 35 latach "nicnierobienia" w dosłownym tego słowa znaczeniu, zaczęłam biegaćna razie co drugi dzień na zmianę z rowerem ( też jakieś 30 lat bez dwóch kółek). Biegam na zmianę z marszem, mam już wypracowane 3km i jestem z siebie baaaardzo dumna, mimo, że wszyscy się ze mnie śmieją, bo co to jest 3 km
longtom napisał(a):Tylko pogratulować
te kiero napisał(a):![]()
to jakiś hardcore przełajowy, a nie bieg i pewnie jeszcze badyle fociłaś po drodze
![]()
te kiero napisał(a):moje trekkingi zawisły na kołku... tzn. na drogowskazie szlakowym na Kubalonce, możesz tam dorzucić, stworzy się z tego jakaś "instalacja"
SimonNysa napisał(a):Moją Asics'y Gel Nimbus 17, po ok 1800km dokonały swojego żywotawięc czas było kupić nowe sofiksy do biegania i padło na nowe Asics Gel Nimbus 20 i teraz tylko czekam na pierwszy bieg żeby je przetestować
![]()
Bea.ta napisał(a):kminek napisał(a):CześćSimonNysa napisał(a):Moją Asics'y Gel Nimbus 17, po ok 1800km dokonały swojego żywotawięc czas było kupić nowe sofiksy do biegania i padło na nowe Asics Gel Nimbus 20 i teraz tylko czekam na pierwszy bieg żeby je przetestować
![]()
Nigdy nie miałam innych niż adidasy, ale myślę ostatnio o Asicsach, bo wiem, że dobre w teren.
1800km....... to tam już dawno amortyzacji nie byłoi nie czekaj, tylko idź pobiegać
![]()
Ja właśnie wróciłam z delikatnego rozbieganianiecałe 7km, ale koleżanka po przerwie i już ledwo zipała
.png)