Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bezpieczna rezerwacja...?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Candy
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Candy » 01.04.2008 16:46

Witam wszystkich, jestem nowicjuszem i mam pytanie. Jestem w trakcie rezerwowania pokoju hotelowego przez biuro turystyczne Limba.com. Czy ktoś z Was miał do czynienia z tym biurem i może mi napisać jakie miał doświadczenia?

Trochę mnie zdziwiło to, że muszę zapłacić ponad 500 zł zaliczki za 12-dniowy pobyt, który w całości kosztuje niecałe 1200 złotych. Czy to jest normalne? Pani w biurze wyjaśniła mi, że inni płacą większe zaliczki, bo ona to na przykład teraz załatwia taką wycieczkę dla 150 osób i ja sie powinnam cieszyć, że płacę 500 zł, a nie sto milionów.
8O :wink:

Pozdrawiam i baaaardzo proszę o poradę.

Ola
asikx&rafikx
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx&rafikx » 01.04.2008 17:26

Spróbuj znaleźć coś bezpośrednio.
Proszę bardzo przykład przepłacania przez limbę:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
cena za 6+1 = 344 pln (~95 eur)
dokładnie to samo:
cena za 6+1 = 75 eur
poza tym na limbie w tym przypadku jest błąd w opisie apartamentów.
Znam ten dom byłam tam dwa razy bezpośrednio. Zaliczki wpłacałam góra 30% za pierwszym razem, za drugim już chyba w ogóle symbolicznie.

Takich przykładów na pęczki można mnożyć.

Pozdrawiam,
Aśka
Candy
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Candy » 01.04.2008 19:03

Wow, to prawda. Bardzo dziękuję, samemu czasem trudno wpaść na takie rzeczy.

Ja udaję się do Starej Baśki, przynajmniej takie mam na razie plany. Tymczasem dość trudno jest wyszukać cokolwiek w tamtej okolicy. Może ktoś miał już doświadczenia z kwaterą w Starej Baśce? Chociaż to jest pewnie pytanie na osobny temat...

W każdym razie wielkie dzięki za pomoc!

Pozdrawiam
kamillapy
Plażowicz
apartament Toni-Franka

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamillapy » 19.01.2012 22:05

asikx&rafikx napisał(a):Spróbuj znaleźć coś bezpośrednio.
Proszę bardzo przykład przepłacania przez limbę:
cena za 6+1 = 344 pln (~95 eur)
dokładnie to samo:
cena za 6+1 = 75 eur
poza tym na limbie w tym przypadku jest błąd w opisie apartamentów.
Znam ten dom byłam tam dwa razy bezpośrednio. Zaliczki wpłacałam góra 30% za pierwszym razem, za drugim już chyba w ogóle symbolicznie.

Takich przykładów na pęczki można mnożyć

Pozdrawiam,
Aśka

Czy masz może bezpośredni kontakt do apartamentu Toni-Franka, chcę ze znajomymi pojechać w to miejsce.

Wybieram się tam, niestety link na
heca7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) heca7 » 10.02.2012 22:24

A przeczytałeż ten temat :?:
forum/viewtopic.php?t=30737
JJMS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JJMS » 30.03.2012 12:53

asikx&rafikx - interesują mnie informacje na temat ap. Toni Franka. Jaka lokalizacja, jak daleko do plaży i jaka ta plaża jest itd.....Dzięki i pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone