bo mu termin nie pasuje ,to urodziny teściowej itd. itd.

chociaż już w lutym wiadomo było że jedziemy np. 1lipca.
najlepiej liczyć na siebie a jak ktoś chce to niech się dopasuje do naszych warunków i kropka

lotnikwsk napisał(a):To jest zawsze tak że całą zimę każdy się dołącza a jak przyjdzie połowa czerwca to się pomału odłącza![]()
bo mu termin nie pasuje ,to urodziny teściowej itd. itd.![]()
najlepiej liczyć na siebie a jak ktoś chce to niech się dopasuje do naszych warunków i kropka
te kiero napisał(a):lotnikwsk napisał(a):To jest zawsze tak że całą zimę każdy się dołącza a jak przyjdzie połowa czerwca to się pomału odłącza![]()
scenariusz życiem pisany, dostrzegam że nie tylko u nas
mervik napisał(a):te kiero napisał(a):lotnikwsk napisał(a):To jest zawsze tak że całą zimę każdy się dołącza a jak przyjdzie połowa czerwca to się pomału odłącza![]()
scenariusz życiem pisany, dostrzegam że nie tylko u nas
te kiero właśnie założyłem taki wątek o spostrzeżeniu warto jechać z rodziną lub znajomymi![]()
czy-warto-jechac-z-rodzina-i-znajomymi-na-wczasy-t47000.html#p1497975
andeo napisał(a):ale jednak Twoje foty ,,hmmm jakby to powiedzieć,,,no "lepszejsze" są
andeo napisał(a):Bardzo bym chciała zobaczyć to zdjęcie ...myślisz ,że wywoła burzę? może warto zaryzykować
A teraz co do asów w rękawie ,sam tego chciałeś,to słuchaj![]()
a Ty masz: Kaniony Pivy i Moraca,Rijekę Crnojevicę i Jajce ,ha! i kto lepszy?zazdroszczę Ci tych miejsc i oczywiście będę robiła wszystko ,żeby też tam być .
Aaaaa i jeszcze masz Žutę Tabiję
andeo napisał(a):Akweduktu nie mam na zdjęciach :/ hmm,gdzieś mi umknęło
LRobert napisał(a): Mam tak samo, ciągle sobie powtarzam, że trzeba to zobaczyć, ale nie ma czasu się zatrzymać.![]()
LRobert napisał(a):A na 10 stronie na 6 zdjęciu masz miejsce gdzie stał nasz namiot: na tej zielonej trawce po lewej, przed drewnianym domkiem za płatem.
LRobert napisał(a):Mnie też trochę w Czarnogórze przeszkadzało to panoszenie się Rosjan i nastawienie tubylców głównie tylko na nich. Niedługo Rosjanie wykupią sobie całą Czarnogórę.
Powrót do Nasze Relacje z podróży