Ale gdybym wiedziała ,że tam pod skałkami najlepiej ,to pewnie byśmy tam się wybrali
.png)
.png)
andeo napisał(a):Byliśmy na tej plaży w tym roku,raz.Na wysokości tych krzaków po lewej,tam był kamping? jakiś taki pusty i jak na patelni,żadnych drzew...ale nie wiem czy dobrze myślę,jakoś tak za bardzo nam się tam nie podobało.
Ale gdybym wiedziała ,że tam pod skałkami najlepiej ,to pewnie byśmy tam się wybrali
.png)
andeo napisał(a):Jak sobie pomyślę,to nawet sobie żadnych sanitariatów tam nie przypominam ,po prostu pole nad morzem
ale pewnie jakieś były
.png)
lotnikwsk napisał(a):W końcu opanowałem twoją relację ,super . Ja też miałem być w Buljaricy ale po drodze dziecko mi się rozchorowało i znowu była Klenowica , może w przyszłym roku się uda.
.png)
te kiero napisał(a):lotnikwsk napisał(a):W końcu opanowałem twoją relację ,super . Ja też miałem być w Buljaricy ale po drodze dziecko mi się rozchorowało i znowu była Klenowica , może w przyszłym roku się uda.
witam, miło mi, że się podobało![]()
czasem trzeba na bieżąco zmieniać plany bo siła wyższa, jak zapewne zauważyłeś, u nas również były korekty
.png)
andeo napisał(a):Cześć te kiero faktycznie arabsko brzmiący tytuł mnie przyciągnąłale jak już weszłam ,ojjjj powiem Ci ,że serce zaczęło szybciej bić! wspaniałe zdjęcia moich ukochanych miejsc,wiele z nich odwiedziłam w tym roku ...ale pięknie uchwycone ! jestem zachwycona,jak ochłonę zacznę czytać
pozdrawiam. Aldona
~~~~~~
oki,ochłonęłam,przeczytałam,a raczej wchłonęłam jak gąbkaDla mnie Sarajevo było miejscem ,które nie wiedzieć czemu chciałam porównywać do Mostaru
Kiedy już się tam znalazłam,zapomniałam o wszelkich porównaniach,byłam pod wielkim wrażeniem tego miasta i oczywiście zabrakło mi czasu na wszystkie miejsca które chciałabym tam zobaczyć,min Tunel,mam nadzieję ,że jeszcze kiedyś tam pojadę.Udało Ci się zdobyć "Oni nie skrzywdziliby nawet muchy"? ja niestety nigdzie nie mogę znaleźć,nawet w bibliotece
.png)
andeo napisał(a):Dzięki,obie książki ,"Oni nie skrzywdziliby..." i "Pocztówki z grobu" dostałam jako pliki od Cromaniakówjuż są u mnie na kompku i czekają na przeczytanie
.png)
andeo napisał(a):Jak przeczytam ,to na pewno podzielę się swoimi refleksjami ,tzn jeśli będziesz chciał![]()
andeo napisał(a):Ale czy to aby na pewno dobra lektura przed wakacjami ?
Powrót do Nasze relacje z podróży