A teraz już mniej miło
.png)
.png)
andeo napisał(a):Dejvid,jak tam po świętach ? przyszłam życzyć pomyślności w Nowym Roku i zrealizowania planów wakacyjnych i nie tylko.Życzę Ci ,żeby udało się odwiedzić Peješac w 2015
A teraz już mniej miło,gdzie obiecane suplemenciki i może dasz się namówić na wstawienie tego zdjęcia z Sarajeva ?(w tym momencie robię minę kota ze Shreka)
.png)
.png)
te kiero napisał(a):andeo napisał(a):Dejvid,jak tam po świętach ? przyszłam życzyć pomyślności w Nowym Roku i zrealizowania planów wakacyjnych i nie tylko.Życzę Ci ,żeby udało się odwiedzić Peješac w 2015
A teraz już mniej miło,gdzie obiecane suplemenciki i może dasz się namówić na wstawienie tego zdjęcia z Sarajeva ?(w tym momencie robię minę kota ze Shreka)
![]()
![]()
![]()
ale odgrzebałaś kotleta,
serdeczne dzięki, również wszystkiego dobrego
co do planów, hmm... wiem że będzie trudno z trzech względów: wydatki, kierunek żony PL, ciężki wybór przy wyjeździe na płd;
ciągnie mnie na wyspy, Peljesac, Krk jednocześnie, ale też Grecja z płd Albanią![]()
![]()
i bądź tu mądry, myślę, że decyzja znów będzie w ostatniej chwili...
zdjęcie może wstawię popołudniu... na moment
.png)
.png)
.png)
kulka53 napisał(a): Ten mostek za Szkodrą bardzo fajny, takich kamiennych mostów masa jest w Grecji, zwłaszcza w Zagori ale nie tylko.
kulka53 napisał(a):A kanionu Mrtvicy żałuj, jest bardzo fajny, my zresztą też trochę żałujemy bo nie udało się przejść go całego a potem już się jakoś nie złożyło by wrócić.
kulka53 napisał(a):Bardzo mi się podobały zdjęcia ze Starego Baru
Albania nie jest taka zła, czasem zły moment czy zbieg okoliczności sprawia że danego miejsca nie odbieramy zbyt dobrze. Rzeczywiście, im dalej na południe tym jest ładniej, chyba się nie zniechęciłeś całkiem i jeszcze się wybierzesz...
.png)
te kiero napisał(a):Przejazd mostem i tunelami w Kanionie Pivy
.png)
andeo napisał(a):Miło z Twojej strony,a filmiki są ekstra
.png)
te kiero napisał(a):teraz już zakup będzie na pewno, a może tam kiedyś jeszcze wrócę? jeżeli tak przejazd będzie w odwrotną stronę
Powrót do Nasze relacje z podróży