.png)
.png)
czekor68 napisał(a):W tym samym hostelu miałem ten przymusowy nocleg niestety pokój miałem od strony ulicy z widokiem na ten parking dla tirów.Zakwaterowałem się po godz 16 i też podobnie jak ty tylko pochodziłem obok twierdzy tyle ze wodospad zaraz na początku od góry obejrzałem była tam dalej stacja benzynowa i jakieś muzeum przed którym stała jakaś zabytkowa ciufcia niestety wszystko już pozamykane.Rok temu płaciłem 8€ od osoby w tym hostelu jak w tym sezonie ?.
.png)
te kiero napisał(a):Ranek pokazuje smutną prawdę, totalna burza i ulewa.
.png)
Franz napisał(a):te kiero napisał(a):Ranek pokazuje smutną prawdę, totalna burza i ulewa.
Pogoda potrafi pokrzyżować plany. Można się uprzeć i zwiedzać tak czy owak, ale przyjemność co najwyżej niewielka, a widoki kiepskie.
Będzie na zaś...
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
.png)
.png)
.png)
Lednice napisał(a):Dolina Vrbasu rzuca na kolana
.png)
te kiero napisał(a):Opuszczamy Jajce i kierujemy się na Banja Lukę...Przejeżdżam starym przejściem w Gorican/Letenye
.png)
Vjetar napisał(a):Kanion 1 klasa.
Muszę tam wrócić.
Vjetar napisał(a):te kiero napisał(a):Opuszczamy Jajce i kierujemy się na Banja Lukę...Przejeżdżam starym przejściem w Gorican/Letenye
Nie lepiej było jechać dalej na Barcs? Więcej egzotyki niż nudna autostrada i znane przejście.
.png)
czekor68 napisał(a):Ja podobnie jak ty jechałem na Gradiska i Zagrzeb tyle że potem na Mursko Średiście i Rote 86.
Całkiem ciekawa ta opcja na Barcs kiedyś trzeba ja sprawdzić.
Powrót do Nasze relacje z podróży