maslinka napisał(a):Dzień 4 - 30 grudnia (środa): Hintertux
Fajnie
ale wolę Hintertux w zielonym wydaniu

.png)
mysza73 napisał(a):maslinka napisał(a):Dzień 4 - 30 grudnia (środa): Hintertux
Fajnie,
ale wolę Hintertux w zielonym wydaniu

.png)
.png)
maslinka napisał(a):mysza73 napisał(a):Nooo doooobra, ciut niżej
![]()
Całkiem ładnieKiedyś musimy pojechać latem w Alpy. W ubiegłym roku było blisko, ale pogoda pokrzyżowała nam szyki...
.png)
tony montana napisał(a):maslinka napisał(a):mysza73 napisał(a):Nooo doooobra, ciut niżej
![]()
Całkiem ładnieKiedyś musimy pojechać latem w Alpy. W ubiegłym roku było blisko, ale pogoda pokrzyżowała nam szyki...
Ja namawiałem żonę na początku lipca po koncercie Iron Maiden we Wrocławiu....
Ale ona nie chce![]()
Więc Karpacz będzie

tony montana napisał(a):Ja namawiałem żonę na początku lipca po koncercie Iron Maiden we Wrocławiu....

.png)

.png)
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):maslinka napisał(a):mysza73 napisał(a):Nooo doooobra, ciut niżej
![]()
Ja namawiałem żonę na początku lipca po koncercie Iron Maiden we Wrocławiu....
Ale ona nie chce![]()
Więc Karpacz będzie
Wybredna ta Twoja żona, Alpy - nie, Mediolan - nie,
albo to Ty ją tak rozpuściłeś![]()
ArliJ napisał(a):nadrobiłam:)
ArliJ napisał(a):Śniegu w tym roku wszędzie na lekarstwo, my się wybieramy w Dolomity w marcu i mam nadzieję, że pojeździmy!.
ArliJ napisał(a):I zwiedzaliśmy Muzeum BMW, ja nie mam zapędów w takie strony ale Muzeum bardzo mi się podobało
.png)

.png)
maslinka napisał(a):ArliJ napisał(a):I zwiedzaliśmy Muzeum BMW, ja nie mam zapędów w takie strony ale Muzeum bardzo mi się podobało
Słyszałam, że ciekawe, ale na wszystko nie starczyło nam czasu. Następnym razem
.png)
Mikeee napisał(a):Carvingiem po Alpach
wcześniej są też zdjęcia z Muzeum Audi w Ingolstadt, które odwiedziliśmy przedtem
Mikeee napisał(a):Zachęciłaś mnie do dłuższego pobytu w Monachium
Mikeee napisał(a):Dziękuje i pozdrawiam![]()
Michał
.png)
maslinka napisał(a):Tak, tak, czytałam i oglądałamAle dzięki za przypomnienie, bo z przyjemnością jeszcze raz pooglądałam Twoje fotki
maslinka napisał(a):Do zobaczenia w następnej relacjiA może gdzieś na stoku
.png)

.png)
Basiulinek napisał(a):Witaj Maslinko
Nadrobiłam relację - dzisiaj ją odkryłam! Bo... rzadko tu bywam....![]()
Basiulinek napisał(a):Mam nadzieję,że przy okazji kolejnych odwiedzin w Bawarii,przypomnisz sobie gdzie mieszkam...
Basiulinek napisał(a):I jeszcze muszę coś sprostować. Tradycyjny strój bawarski to Tracht. Steindl to nazwa sklepu

Powrót do Niemcy - Deutschland