anakin napisał(a):Myślałby kto, że taka strachliwa jesteś...
Ciiiiiiiii ..... niech se myślą ....
i jeszcze lekko mroczne
.png)
Bea.ta napisał(a):Ciiiiiiiii ..... niech se myślą ....![]()
![]()
.png)
Bea.ta napisał(a): nie można za bardzo się odsłaniać Gosiu

Anai napisał(a): Malinowe fajne![]()

.png)
Anai napisał(a):Na pierwszym fajna kolorystyka, drugie koszmarne![]()
Anai napisał(a):Malinowe fajne
malina1959 napisał(a):nieeee....no....tak, zresztą przy Twojej mroczności to i tajemnica być musi![]()
.png)
Cieszę się, ze rozumiesz o co mie chodziłoBea.ta napisał(a):Anai napisał(a):Na pierwszym fajna kolorystyka, drugie koszmarne![]()
![]()
![]()
![]()
Bea.ta napisał(a):Anai napisał(a):Malinowe fajne
ale mnie te trawy na górze odrywają od tych błysków na dole ...![]()
Bea.ta napisał(a):Różane Aniu fajne![]()
ten obiektyw jest super do takich zabaw
.png)
Anai napisał(a): Cieszę się, ze rozumiesz o co mie chodziło
Anai napisał(a):No to fakt, aż żal byłoby się z nim rozstać, choć nie ukrywam najłatwiejszy w obsłudze to on nie jest...![]()
Anai napisał(a):... i nadal mam wrażenie, że nawet jak coś mi wyjdzie, to raczej na zasadzie, że się udało, a nie dlatego, że ja tak chciałam.. :/
Namotałam co?
.png)
Musiałabym zmienić o Tobie zdanie gdybyś zrozumiała inaczejBea.ta napisał(a):Anai napisał(a): Cieszę się, ze rozumiesz o co mie chodziło
ciesz się, że dobrze zrozumiałam![]()
Liczę na to, tylko czemu to musi tyle trwaćBea.ta napisał(a):spokojnie - przyjdzie czas, ze bedzie Ci jadł z ręki![]()
Dziękuję, choć mam wrażenie że na kompie wygląda lepiej niż w necieBea.ta napisał(a):a to zdjecie![]()
![]()
![]()
![]()
CUDO!!!
.png)
Anai napisał(a): Musiałabym zmienić o Tobie zdanie gdybyś zrozumiała inaczej![]()
nie jestem goopia i łapię natychmiast a wyobraźnia moja nie zna granic Anai napisał(a): Liczę na to, tylko czemu to musi tyle trwać![]()
![]()
Anai napisał(a):Dziękuję, choć mam wrażenie że na kompie wygląda lepiej niż w necie
.png)
arkosol napisał(a):Bea.ta napisał(a):arkosol napisał(a):Fajny bokeh, czym to focisz Aniu?
Ania napisze Ci to samo - prawdziwym aparatem![]()
![]()
z prawdziwym obiektywem
![]()
![]()
no tak zapomniałem , że to forum nie jest onanistycznie- sprzętowe
Powrót do FotoCroClub - dyskusja