Bea.ta napisał(a):w wersji letniej jakoś mi nie podchodzą .... ale jesienne i zimowo-mroczne - są cudne![]()
Ja lubię ale pod warunkiem, że nie są "naćkane" jedna przy drugiej i mix kolorów
.png)
Bea.ta napisał(a):w wersji letniej jakoś mi nie podchodzą .... ale jesienne i zimowo-mroczne - są cudne![]()
.png)
No w sumie...Bea.ta napisał(a):specjalnie mi to robisz![]()
![]()
![]()

Bea.ta napisał(a):są cudne
Ja od dawna powtarzam, że to najbardziej fotogeniczna roślina jaką znamSylwetka... napisał(a):piękności![]()
Moja jest jednaSylwetka... napisał(a):Ja lubię ale pod warunkiem, że nie są "naćkane" jedna przy drugiej i mix kolorów...

.png)
Anai napisał(a):... i rośnie na tle ciemnozielonego bukszpanu![]()
.png)
Bea.ta napisał(a):od Malinkowych artów - drugi co widać, żeś ptakowi łeb urwała![]()
Anai napisał(a):Bea.ta napisał(a):są cudneJa od dawna powtarzam, że to najbardziej fotogeniczna roślina jaką znamSylwetka... napisał(a):piękności![]()
![]()

.png)
malina1959 napisał(a):jam do tego ręki nie przyłożyła![]()
![]()
to se dasz z nią radę .... po prostumalina1959 napisał(a):chiba mię przekonałyście i se zjednom zakupie na próbę![]()
ale jak nie będzie taka piękna ?![]()
![]()
.png)
Uczciwie przyznaję się, że nie wiem - ona też mi została w "spadku", ale mam podejrzenie graniczące z pewnością, że jest to hortensja limelightSylwetka... napisał(a):Aniu czy ta Twoja to "hortensja bukietowa" ? bo ma takie fajne "wydłużone" kwiaty.
Oj tam, od razu złośliwaBea.ta napisał(a):wiedziałam złośliwa kobito![]()
malina1959 napisał(a):chiba mię przekonałyście i se zjednom zakupie na próbę![]()
ale jak nie będzie taka piękna ?![]()
![]()
Powrót do FotoCroClub - dyskusja