Dzięki
.png)
Balcer napisał(a):Dlatego bo o miejsce wydaje mi się być ciekawe a tym bardziej że ten wyjazd ma być formą podróży poślubnej (a to miejsce wygląda dość romantycznie) chyba że ktoś zna coś ciekawszego
.png)
.png)

.png)
Balcer napisał(a):Każda informacja jest dobra nawet taka w której trzeba trochę "pokopać". A swoją drogą może ktoś był w jakimś ciekawym pensjonaciku, to z miłą chęcią bym przejrzał ciekawe ofertki
.png)
dids76 napisał(a):Jeżeli to ma być podróż poślubna, to ja bym szukał czegoś małego (żeby nie było zawielu sąsiadów) i w jakieś niewielkij miejscowości (jeśli ma być romantycznie)![]()

.png)
Balcer napisał(a):Witam serdecznie poszukuję jakiś niezłych noclegów w okolicy wodospadów KRKA, czy może ktoś z Was zna jakiś pensjonat warty polecenia?
Dzięki
.png)
Balcer napisał(a):...ciekawsze miejsca to podeślijcie mi poszę info o noclegach....
.png)
Balcer napisał(a):Witam serdecznie poszukuję jakiś niezłych noclegów w okolicy wodospadów KRKA, czy może ktoś z Was zna jakiś pensjonat warty polecenia?
Dzięki
.png)
.png)
josko napisał(a): A tak na marginesie to niedawno na chorwackiej telewizji pokazywali spotkanie chorwackiego dziennikarza Gorana Milica z cromaniakami, które odbyło się w Polsce!!! Wydaje mi sie, że na tym spotkaniu rozpoznalismy Pana!
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje