Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartamenty w Breli

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
martka90
Plażowicz
apartamenty w Breli

Nieprzeczytany postnapisał(a) martka90 » 06.09.2009 13:02

Witam!
Wiem, że dopiero wrzesień, ale my już planujemy następne wakacje. Padło na Chorwację, wybraliśmy miejscowość BRELA. Nasza rodzina liczy sobie 4 osoby, zastanawiam się ile mniej więcej będzie kosztowało wynjajęcie apartamentu dla nas? Może maciie jakieś godne polecenia? A może był ktoś z Was w apartamentach MACEK? Znalazłam ich ofertę i bardzo mnie zainteresowała, nie wiem jednak czy to nie jakaś lipa. W internecie nie znalazłam żadnych opinii takich apartamentach.
Jestem kompletnie zielona jeśli chodzi o wakacje w Chorwacji, dlatego proszę o rady.
Boję się też, że jeśli już coś zarezerwuję, to stracę pieniądze itd. Jak tego uniknąć? Pozdrawiam!
martka90
Plażowicz
apartamenty MACEK

Nieprzeczytany postnapisał(a) martka90 » 06.09.2009 13:11

Witam! Czy był ktoś z Was w tych apartamentach? Co możecie o nich powiedzieć?
faziolot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) faziolot » 07.09.2009 07:45

Rezerwowałem w Macku na przyszły rok - 2+2, druga połowa lipca, 75 eur. Opinie o Macku na forum
Pozdro
blubaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blubaj » 07.09.2009 08:20

jest już odpowiedni temat o Breli :idea:
forum/viewtopic.php?t=22970&start=15
asiazz
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiazz » 08.09.2009 19:35

byłam w Breli od 20.09 do 29.09, pod koniec pobytu pojawiało się coraz więcej tabliczek z ofertami na wolne apartamenty, warto więc jechać w ciemno, zwłaszcza we wrześniu, widziałam ceny 8 Euro za osobę, przy apartamencie 4+1
abugos
Turysta
Apartament Macek Brela Scit

Nieprzeczytany postnapisał(a) abugos » 03.08.2010 07:44

Witam,
Bardzo proszę o informację na temat apartamentów w Brela Scit 34 - MACEK . Wybieram się do apartamentu Z2 końcówka sierpnia, początek września. Czy ktoś z przemiłych koleżanek i kolegów spędzał tam swoje wakacje. Proszę o podzielenie się doświadczeniami - apartament, plaża, zaplecze gastronomiczne. Czy może ktoś wie, czy w Adriatyku można wędkować i na jakich zasadach? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje