Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty vinisce.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
adam366
Plażowicz
Apartamenty vinisce.

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam366 » 31.01.2010 12:15

Witam.
Na początek chciałem przywitać wszystkich fanów wypoczynku w Chorwacji.

Szukam kwater w Cro, jakoś z po lekturze niektórych wątków trafiłem na miejscowość vinisce

tak w ogóle szukamy 3 kwater o podobnym standardzie z klimą przystępnych cenowo
może ktoś był w w/w kwaterach i coś może opisać?

jak to jest z plażami w tej miejscowości? są z nami dzieci a przy tych kwaterach są wydaje się plaże betonowe, czy w ramach tej miejscowości inne plaże są daleko od siebie oddalone? tzn np. żwirkowe.

pozdr

Adam
Ostatnio edytowano 11.02.2010 19:09 przez adam366, łącznie edytowano 1 raz
B_Magdalenka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) B_Magdalenka » 31.01.2010 12:27

witaj :D

Ja też w tym roku jadę z rodziną do Vinisce, na początku sierpnia, już mam zarezerwowane 2 ap.

Poczytaj sobie te wątki:
forum/viewtopic.php?t=25512&highlight=vinisce

forum/viewtopic.php?t=26460&highlight=vinisce

forum/viewtopic.php?t=21293&highlight=vinisce

Ja znalazłam kwatery dość szybko. Bardziej polecane są te dalej przy samym wyjściu z niej bo tam woda bardziej czysta.
Tyle,że podobno przy domach są mini betonowe plaże z wejściem do wody - i od razu jest głęboko. Ja ze względu na 2-latkę wolałam być bliżej głównej plaży :)

może jeszcze tu spróbuj:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
na pocz. sierpnia na pewno jakiś czas temu wolne było. są tu 3 ap. obok siebie.
michalek_101
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalek_101 » 31.01.2010 14:27

Witam, my byliśmy w 2009 roku w Vinisce.Polecamy ville ALBATROS 10m. od morza.Plaża koło apartamentów jest żwirowa z łagodnym zejściem do morza( idealna dla dzieci ).Vinisce to mała wioska koło Mariny polecamy dla ludzi którzy chcą odpocząć .Gospodarze przemili ,villa jest nowa pokoje 2 (3) i 4 osobowe z balkonami i widokiem na morze.Jeśli ktoś chce to mogę wysłać kilka fotek apartamentu i plaży na @ .
B_Magdalenka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) B_Magdalenka » 31.01.2010 14:36

michalek_101 napisał(a):Witam, my byliśmy w 2009 roku w Vinisce.Polecamy ville ALBATROS 10m. od morza.Plaża koło apartamentów jest żwirowa z łagodnym zejściem do morza( idealna dla dzieci ).Vinisce to mała wioska koło Mariny polecamy dla ludzi którzy chcą odpocząć .Gospodarze przemili ,villa jest nowa pokoje 2 (3) i 4 osobowe z balkonami i widokiem na morze.Jeśli ktoś chce to mogę wysłać kilka fotek apartamentu i plaży na @ .

ja co prawda mam już zaklepane miejsce ale chętnie zobaczyłabym zdjęcia plaży i okolicy :D adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
adam366
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam366 » 31.01.2010 15:04

jeśli można to poproszę fotki z vinisce na
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
blato
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) blato » 31.01.2010 15:10

ja również poproszę! dziękuje :D adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
michalek_101
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalek_101 » 31.01.2010 15:24

Poszło :)
adam366
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam366 » 31.01.2010 22:18

Witam.

michalek_101
dzięki za zdjęcia

Albatros faktycznie fajny, tylko cenowo za wysoki jak na razie

cały czas nie umiem sobie wyobrazić plaż w zatoce w winisce!
willa albatros znajduje się przy ul. viniski mul i tam jest plaża OK jak dla nas

ja znalazłem kwatery przy ul Zagrada 25 i Smokwina 1

może ktoś mi napisać jak tam wyglądają plaże, ze zdjęć wynika że jest tam beton, może jest niedaleko do plaż żwirkowych z łagodnym zejściem?

a może tylko w okolicy Willi Albatros jest tak łagodne zejście do morza?

pozdr
Adam
B_Magdalenka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) B_Magdalenka » 31.01.2010 22:40

Adam Vinisce jest malutkie i nawet jeśli będziecie mieszkać "dalej" od centrum to podejrzewam,że do głównej żwirkowej plaży wciąż będzie blisko :lol:
w jakim terminie się wybierasz ? i jaką górną kwotę sobie ustaliłeś ?
ja zamieszkam tu:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
ceny aktualne jak na www,ale klimy brak.
adam366
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam366 » 31.01.2010 22:50

Witam, witam

górna kwota to powiedzmy 50 euro

wybieramy się w trzy rodziny, Cicak oglądałem już, wydaje się że jest to fajne miejsce, niestety tam są dwa apatrmani
klimy jak dla mnie mogło by nie być, reszta ekipy myśli inaczej niż ja

wybieramy się na przełomie czerwca i lipca

pozdr
Adam
B_Magdalenka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) B_Magdalenka » 01.02.2010 09:55

Ja jeszcze mam pytanie - jak tam jest z komarami ? dla mnie to dość istotne :lol:
Na Istrii w okolicach Umagu spotkałam jakieś śladowe ilości, poza tym w apartamencie w sypialni były siatki..
ktoś wie jak sytuacja przedstawia się tutaj ??
michalek_101
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalek_101 » 02.02.2010 17:46

B_Magdalenka napisał(a):Ja jeszcze mam pytanie - jak tam jest z komarami ? dla mnie to dość istotne :lol:
Na Istrii w okolicach Umagu spotkałam jakieś śladowe ilości, poza tym w apartamencie w sypialni były siatki..
ktoś wie jak sytuacja przedstawia się tutaj ??

Witam no niestety komary są :(
a co do plaż to faktycznie wydaje mi się że najlepsza dla dzieci jest koło Albatrosa i koło lodów :wink: :lol:
B_Magdalenka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) B_Magdalenka » 02.02.2010 19:24

michalek_101 napisał(a):
a co do plaż to faktycznie wydaje mi się że najlepsza dla dzieci jest koło Albatrosa i koło lodów :wink: :lol:

ale da się wieczorem posiedzieć na tarasie ?
ja pytam, bo w mojej tak jakby rodzinnej miejscowości w okresie letnim nie da się nieruchomo postać przed blokiem, a spacery odbywa się sprintem. stąd moje lęki :lol:
michalek_101
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalek_101 » 02.02.2010 19:32

B_Magdalenka napisał(a):
michalek_101 napisał(a):

ale da się wieczorem posiedzieć na tarasie ?
ja pytam, bo w mojej tak jakby rodzinnej miejscowości w okresie letnim nie da się nieruchomo postać przed blokiem, a spacery odbywa się sprintem. stąd moje lęki :lol:

Nie no jarz tak źle to nie jest komary są ale nie bez przesady :wink:
B_Magdalenka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) B_Magdalenka » 02.02.2010 21:48

dzięki.jest wobec tego szansa,że nie zepsują mi urlopu :wink:
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone