W połowie sierpnia wybieramy się z narzeczoną do Chorwacji na 10 dni, wybór padł na Tucepi.
Wysłaliśmy sporo zapytań o wolne apartamenty, sporo również było odpowiedzi, ceny i standard zróżnicowane.
Wybraliśmy apartament w poniższym domu:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Cena 50 Euro za noc, z tego co zauważyłem to raczej większość przyzwoitych noclegów kręci się wokół tej kwoty.
Termin mamy już ustalony i teraz mam zamiar wpłacić zaliczkę, ale wcześniej postanowiłem napisać właśnie tutaj z pytaniem czy może ktoś był u tych gospodarzy i może coś więcej na ten temat powiedzieć?
Będę wdzięczny za wszelkie informacje, nawet te które z pozoru wydają się błahe.
Mapka wskazuje, że ten dom jest położony blisko głównej drogi, ale poniżej. Pytałem w mailu gospodarzy czy hałas nie jest dokuczliwy i odpisali, że nie.
Generalnie prosiłbym o jakąś opinie czy wybór był słuszny, a może ma ktoś sprawdzony namiar na jakiś ładny apartament w Tucepi w podobnej lub niższej cenie?
Jeszcze nie wpłacałem zaliczki więc jest szansa na zmianę decyzji
A tak nawiasem mówiąc to wprost nie mogę się już doczekać tego wyjazdu, to będą nasze pierwsze wakacje w Chorwacji
pozdrawiam,
Mirek

.png)
.png)
.png)