.png)
piotrekbeti napisał(a):Apartmany apartmanami. Są lepsze gorsze tańsze i drogie. W tym roku rozglądałem się za Kamperem na wynajem. Nowy w dobrym stanie w sezonie dla 4 osób to 500PLN doba za wynajem. Plus kaucja do12000PLN albo mniej. To kosmos. Plus pole namiotowe do 200PLN doba daje za 3 tygodnie 20000PLN za kamper i miejsce. A paliwo z 300litrów a autostrady? Nie dziwię się że 120Euro za wypasiony apartman wydaje się okazją. 30-40tyś za urlop w samochodzie? Szczerze to hotel z wyżywieniem znajdę w niższej cenie
piotrulex napisał(a):piotrekbeti napisał(a):Apartmany apartmanami. Są lepsze gorsze tańsze i drogie. W tym roku rozglądałem się za Kamperem na wynajem. Nowy w dobrym stanie w sezonie dla 4 osób to 500PLN doba za wynajem. Plus kaucja do12000PLN albo mniej. To kosmos. Plus pole namiotowe do 200PLN doba daje za 3 tygodnie 20000PLN za kamper i miejsce. A paliwo z 300litrów a autostrady? Nie dziwię się że 120Euro za wypasiony apartman wydaje się okazją. 30-40tyś za urlop w samochodzie? Szczerze to hotel z wyżywieniem znajdę w niższej cenie
Nie rozumiesz podstawowej sprawy
Może inaczej
My tak długo będziemy jeździli pod namiot, jak długo nas będzie na to stać. Jak zauważalnie zbiedniejemy to będziemy szukać "apartamentów" czy tam apartmanów
W tym roku na campie gdzie lubimy bywać widzieliśmy kilka Tesli, Maseratti a jedni na przyczepce za kamperem mieli niewielkiego Bentleya. O nowych Mercach, Beemkach, Audikach, Porszakach i tych innych popularnych autach za 2-3 stówy rozpisywać się nie będę. Myślisz, że oni z oszczędności na campingi jeżdżą?
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):Z nudów grzebiac na Bookingu, znalazłem apartman za... ~485 000 zł na 12 dni.
.png)
LUKI40 napisał(a): ... Niewielkiego Bentleya??... Chyba takie nie istniejąmoże ktoś przykleił znaczek Bentleya na Smarta
...
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):Zapewne Continental, bo tej jest najpopularniejszy... Wątpię, by sie komus chciało targać BentaygęAle faktycznie - widziałem raz w życiu kampera na ramie MAN'a i koleś ciągnął co prawda "tylko zwykłe" Porsche - więc przy tej skali kampera, to takie auto jest malutkie
.png)
.png)
.png)
piotrekbeti napisał(a):Apartmany apartmanami. Są lepsze gorsze tańsze i drogie. W tym roku rozglądałem się za Kamperem na wynajem. Nowy w dobrym stanie w sezonie dla 4 osób to 500PLN doba za wynajem. Plus kaucja do12000PLN albo mniej. To kosmos. Plus pole namiotowe do 200PLN doba daje za 3 tygodnie 20000PLN za kamper i miejsce. A paliwo z 300litrów a autostrady? Nie dziwię się że 120Euro za wypasiony apartman wydaje się okazją. 30-40tyś za urlop w samochodzie? Szczerze to hotel z wyżywieniem znajdę w niższej cenie
.png)
Zapewnepiotrulex napisał(a): W tym roku na campie gdzie lubimy bywać widzieliśmy kilka Tesli, Maseratti a jedni na przyczepce za kamperem mieli niewielkiego Bentleya. O nowych Mercach, Beemkach, Audikach, Porszakach i tych innych popularnych autach za 2-3 stówy rozpisywać się nie będę. Myślisz, że oni z oszczędności na campingi jeżdżą?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.