Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartamenty Gavrić Trogir

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
slavkom
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavkom » 30.04.2011 17:20

Witam,
Jestem "nowym" członkiem forum, choć korzystałem z niego już dwukrotnie jadąc do pięknej Chorwacji. Po raz pierwszy byłem w miejscowości Senj, a dwa lata temu wybrałem się wraz z rodziną i znajomymi do Igrane w okolicy Makarskiej. Gdyby ktoś miał jakieś pytania chętnie odpowiem i zamieszczę fotki. Na razie jednak to ja mam prośbę. w tym roku w sierpniu zaplanowałem wyjazd w okolice Trogiru i udało mi się wstępnie potwierdzić rezerwację w apartamentach Gavrić w tym mieście. Gdyby ktoś już korzystał z ich gościnności i zechciał mi udzielić jakichś informacji na temat lokalizacji, wyposażenia i podejścia właścicieli... Mój niepokój wzbudziła wysokość zaliczki (50%)... Może jestem zbyt nieufny :roll: ale proszę o pomoc.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.04.2011 21:25

coś więcej wiesz o tym apartmanie? strona www? adres? czy tylko to 50% jest jasne?
slavkom
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavkom » 01.05.2011 09:56

apartament jest pod tym adresem: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. Jest to jednak jedyne ich ogłoszenie a moja nawigacja nie znajduje ulicy, na której ma się on znajdować w Trogirze. Dostałem od właścicieli maila ze zdjęciem widoku z tarasu i informację o tym 50% zadatku. Może ktoś tam był i zna to miejsce, wtedy łatwiej będzie mi się "rozstać" z 500 euro (bo zapytanie dotyczyło 2 app.) w ramach zaliczki.
Pozdrawiam.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.05.2011 15:04

90% ludzi, którzy wynajmują apartamenty na Ciovo piszą w lokalizacji Trogir, dokładnie to ze zdjęć nie wynika, gdzie ta chałupa stoi, ale raczej daleko niż blisko.

Spróbuj pod tym adresem, jest mapka, więc wiadomo, gdzie to jest, 15 min spacerem do Trogiru i 5 do plaży. czysto, trzy razy tam spałem i polecam.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

a jeśli nie chcesz zmieniać, to poproś właściciela o dokładną lokalizację. W samym Trogirze apartamentów jest nie wiele i ceny okrutne. Ja niestety w w znalezionym przez Ciebie lokalu nie spałem, więc nie pomogę.
slavkom
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavkom » 01.05.2011 16:11

Bardzo Ci dziękuję za cenne rady. pewnie masz rację co do lokalizacji, świadczyć o tym może podana odległość od centrum miasta. Może jeszcze ktoś znajdzie się na tak dużym forum, kto był w tym miejscu.
Pozdrawiam.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.05.2011 18:20

nie chcę snuć teorii spiskowych ale :
ulicy takiej nie ma w pobliżu(Trogir, Ćiovo), nr telefonu ma się nijak do numerów chorwackich(zobacz jak na innych apartmanach z Twojej strony wyglądają numery, z kierunkami), po trzecie, oprócz tej strony po teoretycznym właścicielu w necie cisza, a w 21 wieku, jak Cię nie ma w necie to nie istniejesz :)

albo ktoś się po prostu nie przyłożył do wpisania danych na stronie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.05.2011 21:11

zapytałem mejlowo, tego właściciela gdzie ta chałupa stoi, cyt odpowiedz:

The street changed. The right one is:
City: Trogir
Street: Put Gradine 112

Best regards
Family Gavric

jest nawet taka ulica :)
KrisM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrisM » 11.05.2011 12:36

no ulica taka jest, ale to już na wyspie. bo Trogir terytorialnie zajmuje część Ciovo;-) zjeżdżając z mostu trzeba skręcić w lewo;-)
slavkom
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavkom » 13.05.2011 11:32

Ok, Faktycznie ja też zapytałem o szczegóły i dostałem taką samą informację. Dziękuję za pomoc i zaangażowanie:-). Jednak tutaj zawsze można na kogoś liczyć. Ostatecznie zdecydowałem się na apartamenty Ani w Zaborici bo kolejna rodzina wyraziła chęć wspólnego wyjazdu. Dziękuje za pomoc i zamykam temat:-). Teraz szukam opinii o nowym miejscu, a jeśli wszystko pójdzie ok to po powrocie napiszę relację:-)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone