Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament Makarska-był ktos??(Jujanovic Ljubica)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
miguel06
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miguel06 » 21.05.2009 11:00

witam,mam pytanie o ten apartamet studi,czy ktos byl,a jesli nie to prosze o jakas minimalna ocene,gdzy bedzie to moj pierwszy raz w Chorwacji,i za bardzo nie znam sie na warunkach tam panujacych,pozdrawiam:)
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
miguel06
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miguel06 » 21.05.2009 17:05

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link lub ten zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link prosze pomuzcie mi zdecydowac;)
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 21.05.2009 18:33

Witam .
Przeszukałam troszkę mapę i osobiście wybrałabym ofertę nr.1 lub nr.3
Apartament nr.2 w/g mapy wydaje się być położony w części portowej a mnie nie bardzo usmiechałoby się przechodzenie przez prawie całe centrum w stroju i całym plażowym ekwipunkiem,ale to moje zdanie decyzja należy do was. :D :D
Pozdrawiam i życzę udanego wyboru. :D :D
miguel06
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miguel06 » 21.05.2009 19:34

dostałem taka oferte jeszcze zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 21.05.2009 21:11

Ten to chyba odpada , położony nad jadranką na poczatku Makarskiej od strony Omisa , ruch całodobowy autek gwarantowany :?
miguel06
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miguel06 » 21.05.2009 23:27

Juz calkiem niewiem na co sie zdecydowac:( mam jeszcze taka oferte:http://www.makarska.com/privatni/franic.html prosze spojrzcie;)
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 22.05.2009 07:22

A kiedy masz zamiar się wybrac ?
Ten ostatni apartament też znajduje się nad jadranką :( ( to ta obwodnica bięgnąca góa miasta ) i to chyba bardzo blisko więc też jak dla mnie odpada - w lecie tam ruch jest całodobowo a na poczatku makarskiej z reguły stał korek - byc moze w tym roku będzie trochę luźniej bo przedłuzyli autostradę ale nie liczyłbym za bardzo na to ..... . Dla tego , ponieważ brak lokalizacji pierwszego apartamentu ( może poproś żeby ci podesłał mapkę - chociaz skoro nie chwali sie na swojej stronie położeniem ....) jak juz to własnie decydowałbym się mimo wszystko na drugi apartament :)
Generalnie jak jest cos tańsze to ma słabszą lokalizację - czyli dalej od morza lub za jadranką . A czemu uparłeś się na Makarską ?
miguel06
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miguel06 » 22.05.2009 10:02

@armar,sam niewiem poprostu,wielu moich znajomych wybiera tamten kierunek,wiec pomyslalem,ze ja tez zwiedze Makarska:),również myslalem,nad oferta No.2 cena tego studio wynosi 35euro za dobe.Planuję wyjechać okolo 20 sierpnia.
miguel06
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miguel06 » 22.05.2009 10:15

mam jeszcze takie oferty;)z doswiadczenia,w szukaniu kwatery,wychodzi na to ze najlpiej miec jedna oferte i wybrac ją niz,10 na raz:)
Monte Christo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monte Christo » 22.05.2009 10:36

miguel06 jedz chlopie w ciemno ! za 35 e to na miejscu znajdziesz na 100000% cos !
Monte Christo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monte Christo » 22.05.2009 10:41

moj tesc tak wybieral jak Ty, cudowal ogladal i pojechal na miejsce i sie okazalo ze okna od podworka a mialobyc od morza, parking jest ~100 m od domu, a do plazy pisali 100m ale chyba w linii prostej bo po uliczkach trzebabylo przejsc jakies 400m !tego samego dnia po przeciwnej stronie ulicy gosc mial piekny apart w tej samej cenie, tylko sie nie oglaszal w zadnych mediach.
Moja rada, sam mialem rezerwowac, ale dalem sobie spokoj. Choć jade z małym dzieckiem + 4 znajomych. czyli 6+1. I co jedziemy w ciemno, po 21 sierpnia wyjezdzamy rowniez do makarskiej ale do PODGORY. W tym terminie to na milion procent zawsze sie cos znajdzie. poza tym 20 sieprpnia zaczyna sie szkola w wloszech wiec to prawie jak po sezonie dla nich.

Jesli na Makarska to ja osobiscie polecam PODGORA, mala fajna miescinka fajna dluga plaza i duzo plazyczek, zatoczek itp.

Jesli chcesz dolaczyc to wal na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 22.05.2009 11:02

Po 20.08.to faktycznie można próbowac w ciemno tym bardziej jadąc tylko we dwójkę .
Poza tym , jeśli nie szukasz tłumów i i głośnych rozrywek ,to faktycznie rozważ ciut spokojniejsze i mnie zatłoczone miejscowości , z wiekszych miejscowości na Makarskiej Riwierze masz urokliwą Podgorę i Gradac ( stąd dośc blisko do Dubrownika czy Mostaru jeśli jedziesz autkiem ) ,dalej Tucepi Brela Baśka ( z tych to masz rzut kamieniem do Makarskiej ), a reszta to takie fajne urokliwe zadupia z mniejszą ilością turystów . Sama Makarska jak dla mnie troche przyduża i nawet w końcówce sierpnia tłok na plażach , :( zawsze można wybrac się na jeden dzień ale żeby spędzac cały urlop....
A jest i druga opcja ,rozbij sobie pobyt na dwie miejscowości ( tak robi wielu w tym i ja ) , zawsze to więcej wrażeń :D

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone