Lara jest super a Mimice mają to co lubimy najbardziej: ciszę i kameralność.
Spotkaliśmy Falco.v (pozdrowienia)
Sewo pięknie ujął to co widziałam wczesnym porankiem( jako jedyna tak wcześnie się zrywałam
Jak najbardziej polecam Mimice i Larę
.png)
.png)
.png)
falco.v napisał(a):Tegoroczny pobyt w Larze był jak zwykle bardzo udany, choć myślę, że chyba najlepszy. Pogoda świetna, morze rewelacyjne, nie mówiąc już o lodach i piwku.
Byliśmy stosunkowo długo bo 16dni ale nie było mowy o chwili nudy, również za przyczyną sympatycznych sąsiadów - pozdrawiam MaJaKi i całą ekipę z Lublina ( mam nadzieję, że spotkamy się we wrześniu i powspominamy udane wakacje w Mimicach ).
Jeśli ktoś szuka spokojnego i pięknego miejsca na odpoczynek, a z drugiej strony chce zobaczyć wiele pięknych miejsc, do których jest bardzo blisko to Mimice i Lara, to bardzo trafny wybór.
.png)
falco.v napisał(a):Właśnie wróciłem z Mimic, po prawie 3 tyg. pobytu w apartamencie LARA.
Warunki bardzo dobre, okolica piękna i tak jak wcześniej kilka osób pisało
bardzo spokojna miejscowość, idealna dla rodzin.
Plaża ładna, bardzo blisko apartamentu, z natryskiem oraz lokalem z piwem i smacznymi lodami.
W sprawie zdjęć proszę o podanie maila.
Zrobiłem ich dosyć sporo w Mimicach jak również w kilku pięknych miejscach, które odwiedziliśmy w czasie pobytu.
.png)
.png)
falco.v napisał(a):Tegoroczny pobyt w Larze był jak zwykle bardzo udany, choć myślę, że chyba najlepszy. Pogoda świetna, morze rewelacyjne, nie mówiąc już o lodach i piwku.
Byliśmy stosunkowo długo bo 16dni ale nie było mowy o chwili nudy, również za przyczyną sympatycznych sąsiadów - pozdrawiam MaJaKi i całą ekipę z Lublina ( mam nadzieję, że spotkamy się we wrześniu i powspominamy udane wakacje w Mimicach ).
Jeśli ktoś szuka spokojnego i pięknego miejsca na odpoczynek, a z drugiej strony chce zobaczyć wiele pięknych miejsc, do których jest bardzo blisko to Mimice i Lara, to bardzo trafny wybór.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje