Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament Deak

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
minus68
Plażowicz
Apartament Deak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minus68 » 21.01.2007 20:36

Czy ktoś był w apatramencie DEAK w Komarnej?
jolam15
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolam15 » 19.08.2008 14:46

minus68 napisał(a):Czy ktoś był w apatramencie DEAK w Komarnej?

po fakcie, ale własnie wróciłam
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 19.08.2008 16:55

Jolam, czy mogłabyś w paru słowach napisać coś więcej na temat tych apartamentów, plaży ?
Guzior
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Guzior » 22.08.2008 09:55

Ewo napiszę Ci na priva ale będzie to dopiero jutro.

Pozdrawiam :D
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 22.08.2008 17:52

Czekam z niecierpliwością. Pozdrawiam serdecznie .Ewa :D
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 25.08.2008 15:28

Dziękuję za informacje :D
gagatek2005
Turysta
Deak- Komarna

Nieprzeczytany postnapisał(a) gagatek2005 » 31.08.2008 07:19

Właśnie wróciłam .... No i po 2 dniach, ochłonęłam i mogę napisać. Było SUPER. Mała miejscowość w sam raz na wyjazdy rodzinne, ciche zakątki.
Dla chętnych w odległości 10 km dyskoteki i restauracje w Kleku i Nuem.
Apartamenty bez zastrzeżeń, do dyspozycji leżaki i parasole na plaży, właściciel pełni funkcję ratownika, ma swoją łódkę i zapraszał nas na wyprawy, w domu ładnie urządzone apartamenty, dobrze wyposażone, białe ręczniki, można poprosić o zmianę pościeli.. Jedyny problem to wyskakujące korki Gospodarze mili, gościnni chętni do zabawy. A widoki są bezcenne, no i te zachody słońca.
POLECAM
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 02.09.2008 08:53

A jak plaża , z tego co widziełme w necie chyba jest prywatna ale nie wiem jak woda w zatoce czy czysta i ciepła ? Czy ogólnie , apartamenty sa dośc drogie czy warte tych pieniędzy ? Sama miejscowosc jakos nie wydała mi się interesująca jak przejeżdzałem ale moge się mylic .....Czy obok gdzies były cicha plaże ? Pytam bo sam sie zastanawiałem nad tym miejscem - blisko do Czarnogóry i Dubrownika czy Mostaru..... bedę wdzieczny za odpowiedź
gagatek2005
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gagatek2005 » 03.09.2008 21:50

Plaża jest prywatna, do dyspozycji gości leżaki i porasole. Czysto, stoją kosze na śmieci, przy plaży. W odległości 400 m plaża publiczna , kamienista z łagodnym zejściem do wody. Woda czysta, rano wpływały delfiny.
Apartamenty warte swojej ceny.
Zdecydowanie apartamenty z widokiem na morze droższe ale lepsze. Pokój 2 osobowy nie ma balkonu.
Na pierwszym piętrze i parterze na tarasach są po 2 leżaki. Na wyposażeniu: białe ręczniki, kostkarka do lodu na hallu, ekspres do kawy, kinkiety na tarasach. Gospodarze udostępniają zamrażarkę.
Przez 2 tygodnie czułam się mile widzianym gościem. Rozliczenie z gospodarzami zamieniło się w uroczą kolację. Każdy coś przyniósł i było garden party.
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 04.09.2008 07:13

Diękuje za odpowiedź . Widze ze jednym słowem wszystko ok . Wezme to pod uwage przy plamnowaniu przyszłych wakacji . :)
walczy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) walczy » 04.09.2008 14:41

Bardzo polecam. Byłem w terminie 12-23.08. Tak jak pisali przedmówcy, miejscowość jest dla mnie idealnym kompromisem między ciszą i spokojem, a rozwinięta w niezbędnym stopniu infrastuktura turystyczną. Jest spokój i poczucie oderwania się od wielkomiejskiego hałasu, i jednocześnie jest to co potrzeba: dobrze zaopatrzony sklepik, konoba (Villa Bili).
W temacie apartamantu Deak - nawet gdybym długo myślał, to nie umiem powiedzieć nic krytycznego. Hmm czyli...czyżby ideał ;). Na to wychodzi :). Potwierdzam wszystkie opinie przedmówców. To nasz pierwszy wyjazd do Cro i wróciliśmy pełni dobrych wrażeń.
Miejsce jest dobrym punktem wypadowym w okolice. Byliśmy w Mostarze, na Hvarze, w czarnogórskim Kotorze, w Dubrovniku i na Peljesacu.
W przyszłości w okolicy na powstać most na Peljesac. Mam obawy czy nie popsuje atmosfery tego miejsca.
A w ogole, to przymierzam się do napisanie większej relacji.....
Guzior
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Guzior » 04.09.2008 15:11

Jako że generalnie nie lubię pisać powiem tylko tyle że zgadzam się całkowicie z kolegą "walczy". Z jednym małym ale, sklepik to porażka. Owszem są w nim niezbędne artykuły ale jakość np. pomidorów, brzoskwiń czy nawet ziemniaków to katastrofa :(
walczy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) walczy » 04.09.2008 17:37

Guzior masz rację co do warzyw w sklepiku, teraz sobie przypomniałem, że żona mówiła tak samo. Dla mnie sklepik był wystarczający, bo zaopatrywałem się w nim: Ożujsko, Karlovacko, inne napoje, pieczywo (bardzo dobre), coś do smarowania pieczywa, serki typu Hochland, dżemy itp. Z wyjątkiem warzyw było raczej OK. Trzeba też wziąć pod uwagę, że sklepik jest malutki.
Raz wybraliśmy się do Konzumu w Metkoviciu i tam kupiliśmy przy okazji pomidory, ogórki i jeszcze cytryny do drinków :)
andre2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andre2 » 04.09.2008 18:02

Witam a czy możecie napisać jakie ceny są za apartament??? :P
Guzior
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Guzior » 04.09.2008 19:00

walczy napisał(a):Guzior masz rację co do warzyw w sklepiku, teraz sobie przypomniałem, że żona mówiła tak samo. Dla mnie sklepik był wystarczający, bo zaopatrywałem się w nim: Ożujsko, Karlovacko, inne napoje, pieczywo (bardzo dobre), coś do smarowania pieczywa, serki typu Hochland, dżemy itp. Z wyjątkiem warzyw było raczej OK. Trzeba też wziąć pod uwagę, że sklepik jest malutki.
Raz wybraliśmy się do Konzumu w Metkoviciu i tam kupiliśmy przy okazji pomidory, ogórki i jeszcze cytryny do drinków :)

Wszystko ok. Tylko gdybyś zobaczył jak może wyglądać zaopatrzenie w małym sklepiku. W ubiegłym roku w Pisaku sklepik był gabarytowo podobny a zaopatrzenie (wybór) o niebo lepsze :D Dodatkowo przed sklepikiem można było kupić świeżutkie owoce i warzywa :D Pieczywko kupowałem w tym sklepiku, natomiast po resztę zaopatrzenia jeździłem do Neum w Bośni.
Ostatnio edytowano 04.09.2008 19:08 przez Guzior, łącznie edytowano 1 raz
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone