Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament Deak

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Guzior
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Guzior » 04.09.2008 19:02

andre2 napisał(a):Witam a czy możecie napisać jakie ceny są za apartament??? :P

Stronka z apartmani Deak zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
andre2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andre2 » 05.09.2008 21:00

:lol: Dzięki
gagatek2005
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gagatek2005 » 09.09.2008 06:46

Sklep to jeszcze nic , ale panie sprzedawczynie to dopiero porażka.
Koleżanka stała 7 minut przy kasie a panie ze sobą rozmawiały i nic....
Raz udało nam się kupić pyszne winogrona.
Na zakupy jeździliśmy do Neum i Metkowic.
Restauracja była, ale kucharz przychodził dopiero o 16. :roll:
Dom Deak nie straci na wybudowaniu mostu na Peljasac, na wprost okien będzie widoczny tylko zjazd z mostu. Najbardziej straci plaża publiczna.Nie wyobrażam sobie pływania na tle mostu.
Guzior
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Guzior » 09.09.2008 08:05

Ale za to robił dobrą pizze i super grilowane mięsko, mniam. :D :D
walczy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) walczy » 12.09.2008 14:22

gagatek2005 napisał(a):Sklep to jeszcze nic , ale panie sprzedawczynie to dopiero porażka.
Koleżanka stała 7 minut przy kasie a panie ze sobą rozmawiały i nic....
Raz udało nam się kupić pyszne winogrona.
Na zakupy jeździliśmy do Neum i Metkowic.
Dom Deak nie straci na wybudowaniu mostu na Peljasac, na wprost okien będzie widoczny tylko zjazd z mostu. Najbardziej straci plaża publiczna.Nie wyobrażam sobie pływania na tle mostu.

A dla mnie ten sklepik ma klimat. Może dlatego że na urlopie byłem zupełnie wyluzowany. Byłem świadkiem w sklepiku dwóch sytuacji:
- robilem zakupy i mloda sprzedawczyni 15 min rozmawiała przez komórkę, cały czas obsługując klientów przy kasie :-)
- weszła starsza miejscowa chyba kobieta, kupiłe chleb i serek topiony i ta starsza sprzedawczyni rozkroiła chleb na poczekamiu, posmarowała jej serkiem i obie wdały się w pogawedkę.
Uznałem to za lokalny bałkański klimat, i uśmiechnąłem sie w duchu z tego.
A co do mostu, to 3/4 wczasowiczów chodzi na publiczna plażę. Prywanych plaż takich jak u Deaków jest mniejszość. Czuję że most, to dla Komarnej nic dobrego :-(.
szerion
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szerion » 20.08.2010 10:09

witam,Bylismy w komarnej w tym apartamencie w sierpniu 2010r ,jest super tak jak na stronce ,profesjonalne podejscie do turystyki i przecietnego klienta ,gospodarze naprawde nie przeszkadzaja w urlopie jak to czesto bywa ,okolica urocza wioska 40 osob i ta mala promenada dlugosci 400metrow,jesli ktos plywa na desce polecam bo dziennie mozna poplywac -zawsze jest wiaterek- polecam naprawde
winniczka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) winniczka » 03.01.2011 07:56

Witajcie, szukam fajnych apartamentów na koniec czerwca początek lipca, znalazłam Apartamenty Deak - chyba zarezerwujemy tylko mam do Was pytanko czy warto?, apartamenty wydają się malutkie cena dość wysoka! Jak lokalizacja czy to jest dobre miejsce dla Rodzinki z 2 małych dzieci? Ewentualnie jak ktoś juz gościł w Deak to poradzcie który apartament wybrać żeby było wygodnie 2 + 2 dzieci? Dziękuję z góry za odpowiedz.
szerion
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szerion » 03.01.2011 16:08

witaj,bylismy w tamtym roku w apartmani deak -jest zajebiscie ,miescina wioska 40 osob mala promenada same apartamenty super -warte tej ceny macie swoja plaze swoje lezaki polecam zeby wziasc deske jak plywacie lub wlasna motorowke lub cos podobnego -cichutko i spokojnie -gospodarze nie wtracaja sie do niczego - my mielismy zielony aprtament ale wam polecam niebieski pomaranczowy rozowy taras i widok nie do opisania -naprawde co roku jestem w chorwacji ale tak wypasionej kwateryy jeszcze nie mielismy- jak chcecie wiecej wiedziec napiszcie na meila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl -pozdro
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.01.2011 19:03

winniczka napisał(a):Witajcie, szukam fajnych apartamentów na koniec czerwca początek lipca, znalazłam Apartamenty Deak - chyba zarezerwujemy tylko mam do Was pytanko czy warto?

forum/viewtopic.php?t=30114&postdays=0&postorder=asc&start=150 tu masz trochę o tym :wink:
winniczka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) winniczka » 04.01.2011 11:15

Dzieki serdeczne zarezerwowałam Apartament Deak koniec czewca początek lipca:) Może ktoś jeszcze jedzie w tym terminie? Pozdrowioka
malumosa
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) malumosa » 05.04.2011 16:07

winniczka napisał(a):Dzieki serdeczne zarezerwowałam Apartament Deak koniec czewca początek lipca:) Może ktoś jeszcze jedzie w tym terminie? Pozdrowioka

My zarezerwowaliśmy tydzień u nich, w drugiej połowie czerwca :)
szerion
Turysta
wielki powrot

Nieprzeczytany postnapisał(a) szerion » 18.11.2011 08:44

mamy zarezerwowany pokoj i niebieski apartament i juz sie ciesze ze jedziemy po raz drugi ,wreszcie odpoczne tam nie da sie inaczej jedziemy pod koniec sierpnia czy jeszcze ktos tez tak bedzie tam goscil?gospodarze sie ucieszuli ze nas zobacza my tez -juz sie nie moge doczekac:)
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament Deak - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone