Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament Darko w Breli

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mag
Odkrywca
Apartament Darko w Breli

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mag » 13.02.2009 22:31

Witam, poszukuję opinii na temat apartamentu Darko i jego okolicy z powodu wyjazdu z małymi dziećmi. Przeszukałem archiwum forum, ale nie udało mi się nic odszukać.
aleksandra251
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aleksandra251 » 11.03.2009 09:02

Witam! Ja też znalazłam apartament Darko, tam chcę jechać, jeszcze nie przelałam zaliczki ... Ze zdjęć wynika, że apartament jest ok.
Mag
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mag » 11.03.2009 09:19

A w jakim terminie planujesz tam pojechać? Przejżałem skrupulatnie archiwum forum, ale na temat Darko nic nie znalazłem. Rezerwacji już dokonałem.

Pozdrawiam
gpaul
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) gpaul » 03.01.2011 13:10

Mag napisał(a):A w jakim terminie planujesz tam pojechać? Przejżałem skrupulatnie archiwum forum, ale na temat Darko nic nie znalazłem. Rezerwacji już dokonałem.

Pozdrawiam

Witam
Zamierzam zrobić rezerwację u Darko.
Mag może napiszesz swoją opinię na temat tej kwatery?
Pozdrawiam
GPaul
Ryszard_K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ryszard_K » 03.01.2011 14:07

Jezeli to ten Darko
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
to wspolczuje. Widok z tarasu piekny ale ilość schodów do plaży mnie przeraża. W opisie właściciel podaje, że to 200 metrów(?). Według załączonej mapki apartament leży powyżej Jadranki (głównej szosy).
Mag
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mag » 16.01.2011 21:41

Witam
To nie to miejsce gdzie spędziłem wakacje. Rzeczywiście było około 120 schodków, a potem już tylko plaża. Nie przechodziliśmy przez ulicę. Gospodarze byli w porządku. Minus to mało miejsc parkingowych i 2 km do centrum np. sklepy (napoje itp.) Poniżej podaję link do "mojego" Darko.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pozdrawiam
Jarek
GGGosia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) GGGosia » 30.01.2011 20:24

Witam, jestem tu nowa, i też wybieram się na wakacje do Chorwacji, i jestem na etapie poszukiwania noclegów. Mam pytanie do "Mag", jak wspominasz wakacje w Darko?? bo my też się ta ten apartament chcemy skusić, z tymi schodami to naprawdę tak ciężko? można je jakoś ominąć?

Pozdrawiam
Gosia
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 30.01.2011 21:07

Tak można wziąć rozpęd i skoczyć ze skały, sorry ale dziwne pytania zadajesz. Nigdy tam nie byłaś to wiesz mi na słowo wybrałaś obszar bodaj gdzie na przestrzeni 100km to najbardziej stromy w całej Chorwacji i nie mal że każda miejscowość jest położona na takich stromiznach. Obawiasz się schodów wybierz północną Chorwację nie Dalmację i południe.
Tak na marginesie ja właśnie taką Chorwację kocham i wiesz mi na słowo jak już tam będziesz i ogarniesz wszystko wzrokiem, posmakujesz i powąchasz .... Co tam schody. Pozdrawiam
GGGosia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) GGGosia » 30.01.2011 21:56

Dzięki za odpowiedz. "Ominąć" nie chodziło mi żeby skoczyć ze skały oczywiście, tylko być może nadłożyć drogi i trochę na okrągło, dłużej, ale bez takiej ilości schodów. Pytałam się o schody bo się naczytałam, że ludzie narzekają że tak dużo schodów i że to troche problem, ale przecież nie powiedziałam że dla mnie, bo jak powiedziałeś tam mnie nie było jeszcze.
No i rzecz, z którą się zgodzę na pewno, to ta, że żadne schody straszne mi nie będą jak zobacze te widoczki, boską wodę itd.
Dzięki i pozdrawiam
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 30.01.2011 23:05

GGGosia napisał(a):Dzięki za odpowiedz. "Ominąć" nie chodziło mi żeby skoczyć ze skały oczywiście, tylko być może nadłożyć drogi i trochę na okrągło, dłużej, ale bez takiej ilości schodów. Pytałam się o schody bo się naczytałam, że ludzie narzekają że tak dużo schodów i że to troche problem, ale przecież nie powiedziałam że dla mnie, bo jak powiedziałeś tam mnie nie było jeszcze.
No i rzecz, z którą się zgodzę na pewno, to ta, że żadne schody straszne mi nie będą jak zobacze te widoczki, boską wodę itd.
Dzięki i pozdrawiam

Ok w takim razie podsyłam Tobie mój temacik z wakacji 2010 i obiecuję ani jednej schody :D Naprawdę do plaży idziesz ulicą. forum/viewtopic.php?t=29201&postdays=0&postorder=asc&start=0
A tu dodatkowo w nawiązaniu i więcej wyjaśnień
forum/viewtopic.php?t=30682&postdays=0&postorder=asc&start=0

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament Darko w Breli
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone