Czyli ... luz-blues na siedzeniu obok kierowcy
W "kasku" pilota, z mapą w zasięgu ręki , serwująca butelki z wodą mineralną, wypatrująca ciekawostek po drodze.
Teraz je mam.
I ... mogę je sobie na razie wsadzić głęboko ... do portfela
.png)
.png)
a to ja napisał(a):Teraz je mam.
I ... mogę je sobie na razie wsadzić głęboko ... do portfela![]()
.png)
a to ja napisał(a):Miałam na myśli to, że ... szybko nie depnę na chorwackiej autostradzie .
.png)
Maciej napisał(a):Ha, mój głos był pierwszy...w kategorii sporadycznieBo na 6 wyjazdów tak na dobre spalem tylko w zeszłym roku (Karlovac i Mikulov). Teraz przynajmniej w jedną stronę też mam zamiar spać w słoweńskich alpach ale to ze względu na "okoliczności przyrody niepowtarzalne"
![]()
Generalnie - każdy sam wie co mu lepiej pasuje. Ja z własnych doświadczeń wolę 2-3 godzinną drzemkę gdzieś na w miarę spokojnym parkingu. Tyle mi wystarczy zeby w miarę sensownie "ozdrowieć".
Nocleg ma plusy bo można się odświeżyć, wyspać w łóżku etc ale szczerze mówiąc mnie wyjazdowa adrenalina zazwyczaj na tyle trzyma że więcej niz 2-3 godziny i tak nie pośpię. Do tego dochodzę ewentualnie niedogodności noclegu z ktorymi w motelach czy przydroznych kwaterach trzeba się liczyć.
Krótko mówiąc bez zwiedzania po drodze to i bez noclegu, ze zwiedzaniem nocleg oczywiscie być musi.
PZDR![]()
PS. Robert Ty chyba masz drugi etat w OBOP-ie albo innym SMG/KRC

.png)
.png)
.png)
Maciej napisał(a):Diego ! Na razie nie mam nic konkretnego na oku, sporo namiarów na ciekawe pensjonaty jest tu: http://www.sloveniaholidays.com/ ale wiadomo ze od linków zawsze lepsze są opinie tych co byli i polecają bądź nie. Raczej nic wcześniej nie będe rezerwował żeby się w drodze czasem nie stresować. Jadę w czerwcu więc przed sezonem-zatrzymać się chcę w Bledzie bądź Bohinju. Coś na pewno się tam znajdzie![]()
PZDR

.png)
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi