vin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):North Slav napisał(a):Z wrzucanych tutaj mapek od węgierkiej policji trasa 86 jest od 1-go niedostępna, ktoś może potwierdzić?
Od którego 1-go![]()
![]()
1.09.2020
A jaki powód ?
.png)
vin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):North Slav napisał(a):Z wrzucanych tutaj mapek od węgierkiej policji trasa 86 jest od 1-go niedostępna, ktoś może potwierdzić?
Od którego 1-go![]()
![]()
1.09.2020
.png)
North Slav napisał(a):Z wrzucanych tutaj mapek od węgierkiej policji trasa 86 jest od 1-go niedostępna, ktoś może potwierdzić?
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):North Slav napisał(a):Z wrzucanych tutaj mapek od węgierkiej policji trasa 86 jest od 1-go niedostępna, ktoś może potwierdzić?
Skoro to data 1.09.2020 r.- to nie potwierdzam.

.png)
.png)
.png)
rocker napisał(a):Panowie,
planuję wyjazd w przyszłym tygodniu w czwartek w nocy, trasa przez SK (D1 od Zywca lecąc), dalej HU (86) i zjazd na Lendavę. Jadę w nocy, ale jedna rzecz mnie wciąż martwi, to te sławne korki na granicach, wybieram to przejście bo tam zapewne korków nie będzie, ale może ktoś mi coś ewentualnie doradzi?
.png)
.png)
dids76 napisał(a):(...) Nawet w najwiekszym szczycie wakacyjnym jakiś większych utrudnień nie było.
.png)
.png)
slr napisał(a):Witam serdecznie
. Wspomniano tam że droga ta podlega już opłacie tak samo jak autostrada która leci obok. Dopytałem wstawiającego i potwierdził że w 2021 mandat na 800 euro dostał jego znajomy
.png)
SebastianM napisał(a):slr napisał(a):Witam serdecznie
. Wspomniano tam że droga ta podlega już opłacie tak samo jak autostrada która leci obok. Dopytałem wstawiającego i potwierdził że w 2021 mandat na 800 euro dostał jego znajomy
Pierwsze słyszę, też jechałem w zeszłym roku, może wpakował się na autostradę ?. Było tak, że na zjeździe z autostrady na Lendavę stali i wlepiali mandaty, ale po 100 € . Na 100 % możesz zjechać na rondzie na Ulicę Główną i kontynuować do Lendavy.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi