pawelli napisał(a):Powiedzcie co jest takiego zajeb...... w tej 86-stce, że wybieracie tą trasę zamiast autostrady na wegrzech ?
Autostradą to każdy potrafi przejechać. Tutaj mamy spotkanie z prawdziwą przygodą - tylko dla twardzieli
.png)
pawelli napisał(a):Powiedzcie co jest takiego zajeb...... w tej 86-stce, że wybieracie tą trasę zamiast autostrady na wegrzech ?
.png)
dodam że 86 nie daje zasnąć za kółkiem w przeciwieństwie do autobany , a i nie trzeba kombinować czy się dobrze jedzie czy nie bo prowadzi do samej granicy i wystarczy trzymać się tylko nr. drogi .Jacynty napisał(a):pawelli napisał(a):Powiedzcie co jest takiego zajeb...... w tej 86-stce, że wybieracie tą trasę zamiast autostrady na wegrzech ?
nie jeżdżą nią nerwusy...
.png)
Radziki4 napisał(a):dodam że 86 nie daje zasnąć za kółkiem w przeciwieństwie do autobany , a i nie trzeba kombinować czy się dobrze jedzie czy nie bo prowadzi do samej granicy i wystarczy trzymać się tylko nr. drogi .Jacynty napisał(a):pawelli napisał(a):Powiedzcie co jest takiego zajeb...... w tej 86-stce, że wybieracie tą trasę zamiast autostrady na wegrzech ?
nie jeżdżą nią nerwusy...
.png)
szary779 napisał(a):Przejedź się choć raz a sam zobaczysz.Ta trasa ma swoje uroki a nie tylko minusy
.png)
pawelli napisał(a):No i mniejsze prawdopodobieństwo rozmowy z panami policjantami
.png)
nie koniecznie autobaną szybciej , jedziesz szybciej ale i km. Masz więcej do pokonania a co do patroli drogówki to więcej na pewno spotkasz na autobanie niż na 86 . Zresztą chyba sam już sobie odpowiedziałeś postem wyżej dlaczego ktoś wybiera taką drogę a nie innąpawelli napisał(a):hmmm, z tym zasnięciem to może jest i plus ... ale autostradą raczej jest chyba szybciej ....
No i mniejsze prawdopodobieństwo rozmowy z panami policjantami
.png)
.png)
fhuzbych napisał(a):Nikt o tym nie pisze a prawda jest taka iż zawsze prawdziwy jest 2 wymieniany powód, 1 to tylko zasłona dymna....
...w Chorwacji już nie żałuję tylko jadę autostradą choć kiedyś zastanawiałem się nad starą drogą.
Pozdrawiam
.png)
Radziki4 napisał(a):nie koniecznie autobaną szybciej , jedziesz szybciej ale i km. Masz więcej do pokonania a co do patroli drogówki to więcej na pewno spotkasz na autobanie niż na 86 .pawelli napisał(a):hmmm, z tym zasnięciem to może jest i plus ... ale autostradą raczej jest chyba szybciej ....
No i mniejsze prawdopodobieństwo rozmowy z panami policjantami
.png)
fhuzbych napisał(a):Nikt o tym nie pisze a prawda jest taka iż zawsze prawdziwy jest 2 wymieniany powód, 1 to tylko zasłona dymna.
Ja jadę z oszczędności na kasie i tyle, róznica w km to ok 200 km w jedną stronę, gdyby była mniej więcej ta sama droga jechałbym autostradą, a tak to 200 km x 2 (w obie strony) to 400 km to 1/2 baku + winieta + większe spalanie przy prędkości powiedzmy 140 km/h to w moim przypadku róznica ok 200 zł. Dla mnie warto dla innych nie OK.
I nie mówcie ze jest to wycieranie d.. szkłem bo jechjałem tą drogą 2 razy i jest ok, w Chorwacji już nie żałuję tylko jadę autostradą choć kiedyś zastanawiałem się nad starą drogą.
Pozdrawiam
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi