.png)
.png)
marboj15 napisał(a):Witam wszystkich serdecznie wybieram się w trzy rodziny ( w sumie 11 osób w tym 5 dzieci)w okolice Trogiru od 28.06.2008 na dwa tygodnie , czy może ktoś ma jakiś namiar na jakiś niedrogi nocleg na taką ilość osób ? W zeszłym roku byłem w Sabunike tj.koło Zadaru tylko 2+2 dzieci także było łatwiej z noclegim , a że się zaraziłem Chorwacją w tym roku planujemy jechać 6+5 dzieci.
cerlicht napisał(a):WITAM. TO DOSC ZARAZLIWA PASJA. 4=11, 11=31 , A ZA PARĘ LAT TO BĘDZIEMY MIELI WIEKSZOSC. JA TEZ SIĘ ZARAZIŁEM .TROGIR OK. WARTO ZOBATRZYC. POZDROWIENIA.CERLICHT
.png)
AndrzejJ. napisał(a):cerlicht napisał(a):WITAM. TO DOSC ZARAZLIWA PASJA. 4=11, 11=31 , A ZA PARĘ LAT TO BĘDZIEMY MIELI WIEKSZOSC. JA TEZ SIĘ ZARAZIŁEM .TROGIR OK. WARTO ZOBATRZYC. POZDROWIENIA.CERLICHT
Rzeczywiście zarażliwe.Ale autorowi wątku chodziło o 2+2,5+2,i
o zgrozo o wypoczynek w Trogirze.![]()
Ach te piękne plaże w Trogirze,ta przeżroczysta woda.Ech prawie jak np. w Tucepi.
.png)
.png)
madzia1981 napisał(a):Trogir niekoniecznie na kąpiele bo tam pięknych plaż nie widziałam. Ale polecam Ciovo nieopodal Trogiru-bardzo dobra trasa wypadowa do miesteczka Trogir szczególnie wieczorkiem a plaże na Ciovo są czyste i piękne.
Pozdrawiam.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne