Piszę do Was Cromaniacy, bo wiem że macie ogromne serca i potraficie wspierać każdego, kto poprosi o wsparcie. Wiem, bo sam na własnej skórze się o tym przekonałem prosząc Was w ubiegłym roku o wsparcie w głosowaniu na najlepszy film ekologiczny (szkoła wygrała pracownię multimedialną między innymi dzięki Wam).
Więc postanowiłem tutaj umieścić ten temat, jeśli nikt nie ma w najbliższym środowisku nikogo, kto potrzebuje pomocy w sensie oddania 1% ze swojego rozliczenia podatkowego, to:
w imieniu kolegi z pracy proszę o przekazanie 1% ze swojego rozliczenia PIT na jego córeczkę Amelkę!!!
Powiadom znajomych, przyczyń się do rozpowszechnienia wiadomości !
Jeśli zdjęcia się nie otwiera poniżej tekst kolegi z prośbą o wsparcie:
Amelka urodziła się 3 października 2010 roku z Zespołem Downa. Od urodzenia nasza córeczka zmaga się z niedosłuchem obustronnym przewodzeniowym oraz obniżonym napięciem mięśniowym, co wymaga intensywnej rehabilitacji, a my robimy wszystko, aby jej w tym pomóc. Widzimy, że nasze działania już przynoszą pozytywne efekty, ale mamy świadomość, że to dopiero początek długiej drogi. Pragniemy również zapewnić Amelce jak najlepsze warunki do rozwoju intelektualnego i emocjonalnego, aby w przyszłości mogła normalnie funkcjonować. Aby to osiągnąć Amelka musi być poddawana intensywnej i bardzo kosztownej rehabilitacji, oraz być pod stałą opieką specjalistów.
Jeżeli nie zdecydowałeś się jeszcze na przekazanie swojego podatku na jakiś szlachetny cel i chciałbyś pomóc w rehabilitacji Amelki, będziemy bardzo wdzięczni.
Wypełnienie formularza PIT z dopiskiem Amelia Wierzbicka to tak niewiele, a dla Niej to pomoc na całe życie. Dziękujemy.
Dane do rozliczenia:
KRS 0000037904
13205, Wierzbicka Amelia
Z góry serdecznie dziękuję za wsparcie!!!

.png)
.png)