.png)
.png)
mirasowski napisał(a):Jestem ponownie.
Oglądałem wczoraj wieczorem film "The Impossible" - podobno na faktach autentycznych. Tsunami, które w 2004 roku zrównało z ziemią wybrzeże Azji Południowo-Wschodniej zabijając ponad 200tyś ludzi - to wydarzyło się naprawdę. Jest to również opowieść o rozdzielonej przez śmiercionośną falę rodziny a to już nie wiadomo czy fakt , chociaż moglo tak się wydażyć naprawdę , jak w tym filmie.
Polecam ten film wszystkim lubiącym tego rodzaju kino oraz hiszpańskie produkcje reżysera Juana Antonio Bayony .
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
sabka22 napisał(a):Zasiadam i ja oraz czekam na cdn.tym bardziej że już w lipcu jedziemy z rodzinką pierwszy raz do Cro i również z Gliwic![]()
Będziemy mieli do przejechania mniej więcej tyle co Ty,także wybieramy się nocą bo dzieciaczki małe więc wygodniej,mam nadzieję rano być na miejscu.
Pozdraiwam
.png)
.png)
sabka22 napisał(a):Zasiadam i ja oraz czekam na cdn.tym bardziej że już w lipcu jedziemy z rodzinką pierwszy raz do Cro i również z Gliwic![]()
Będziemy mieli do przejechania mniej więcej tyle co Ty,także wybieramy się nocą bo dzieciaczki małe więc wygodniej,mam nadzieję rano być na miejscu.
Pozdraiwam
.png)
.png)
.png)
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży