Megane III Grandtour 1.5 dCi 110 FAP
Polska - Grecja (Lefkada, Ateny) - Polska 4859km
Średnie spalanie 5,4l
https://www.youtube.com/watch?v=xjotqE4f4BU&list=UUsAI4jXJhNroxjy2XPIr5jA
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
piotr68 napisał(a):Peugeot Partner 1,6 ON 5,6 l
Prędkości max 120-130 km/h.
maniust napisał(a):Z reguły nie śledzę tego wątku , bo mam w dupie czy mi pali 6 czy 7, ale zaciekawiło mnie to.....piotr68 napisał(a):Peugeot Partner 1,6 ON 5,6 l
Jeżdzę czymś takim , auto od nowości moje 2008 r. Peugeot Partner Teepe i spadłem z krzesła jak![]()
![]()
to przeczytałem , spalanie 5,6 to może osiągniesz jadąc 80-90 km/h na pustaka , a nie załadowany na maxa jadąc po autobani 130 km/h
![]()
![]()
![]()
![]()
Przy 130 km/h z pełnym ładunkiem na pace i cztery osoby to potrafi zeżreć 6,5 do 7 litra !
.png)
.png)
realista2 napisał(a):Czepiacie się, mam znajomego który jest bliski ogłoszenia, że jego auto właśnie skończyło zużywać paliwo i wkrótce zacznie je produkować, a to poważny człowiek jest...
PS . zazdroszczę, mój smok na trasie do cro połyka tak naprawdę od 15 do 20 litrów i za cholerę nie chce mniej.
.png)
realista2 napisał(a):jara napisał(a):To ja myślałem, że moje 11l/100 km będzie tu rekordem.A tak między nami, to z czego korzyści mają koncerny paliwowe przy tak mało spalających samochodach?
ze wstydem przyznaję, że mam LPG.
.png)
jara napisał(a): A tak między nami, to z czego korzyści mają koncerny paliwowe przy tak mało spalających samochodach?
.png)
slapol napisał(a):maniust napisał(a):Z reguły nie śledzę tego wątku , bo mam w dupie czy mi pali 6 czy 7, ale zaciekawiło mnie to.....piotr68 napisał(a):Peugeot Partner 1,6 ON 5,6 l
Jeżdzę czymś takim , auto od nowości moje 2008 r. Peugeot Partner Teepe i spadłem z krzesła jak![]()
![]()
to przeczytałem , spalanie 5,6 to może osiągniesz jadąc 80-90 km/h na pustaka , a nie załadowany na maxa jadąc po autobani 130 km/h
![]()
![]()
![]()
![]()
Przy 130 km/h z pełnym ładunkiem na pace i cztery osoby to potrafi zeżreć 6,5 do 7 litra !
Pewnie Maniust włączyłeś klimę, światła i dopiąłeś boxa...to tylko literek różnicy![]()
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.