Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zrezygnowana nic niewiedząca, cała Ja

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 27.05.2010 21:07

Tylko się Katarinka nie poddawaj, Chorwacja jest tego wszystkiego warta.

Ja bym zaryzykowała wyjazd w ciemno gdybym Oazy nie znalazła i nie byłoby tam miejsc. Byliśmy już za to zdecydowani. Doświadczenie ludzi, tu z forum, mnie przekonało.

Wiesz, na Chorwację mi zawsze jest za mało dni. Ale małą łyżką też można się najeść, a dawkowanie wrażeń jest przyjemne, ma się o czym marzyć i co planować przez cały rok :)

Trzymam kciuki za Waszą pierwszą wyprawę do Cro. Na pewno będzie wspaniale.

Edyta_B mam nadzieję, że będziecie tam przed nami i relacja będzie na świeżo :)
Katarinka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarinka » 27.05.2010 21:30

Leszku, u nas to prawie 2 tygodnie :) lepsze to, niż planowane wcześniej 6 dni na miejscu. Jeśli nic nie znajdę w cenie 25E za apartament, to dalsza podróż będzie w ciemno, albo na miejscu ktoś coś nam podpowie.
Mam zamiar zabrać ze sobą laptopa i modem na kartę pre-paid do komputera i kliknąć co nieco z pobytu :)
Możliwe?

Yskyerka, nie poddam się :) na pewno warto. Zawsze myślałam, że zdjęcia z Cro mają podkręcone kolory. Ale po obejrzeniu n-tego uwierzyłam, że tam naprawdę tak jest. O wyjeździe marzyłam od dzieciństwa. Czas spełnić marzenie.
Edyta_B
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Edyta_B » 28.05.2010 11:35

yskyerka będziemy w Oazie od 12 do 19 tego czerwca :P jeśli tylko jest wi-fi to pewnie coś napiszę :wink:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 28.05.2010 12:51

:) Z tego co wiem wi-fi jest, pytanie tylko czy da radę :)

Czekam z niecierpliwością na Waszą relację.

A który apartament Wam przypadł, choć Wy pewnie mieliście jeszcze wybór, w którym domu?
Mnie tam nieco martwi plaża. Ta żwirkowa maleńka taka, pewnie będziemy szukać innej plaży.
Edyta_B
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Edyta_B » 28.05.2010 14:37

jeśli nie będzie internetu w Primosten to w Rovinju na pewno będziemy mieć :wink:

a apartament mamy w niebieskim domu :P :papa:
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Zrezygnowana nic niewiedząca, cała Ja - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone