Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zrezygnowana nic niewiedząca, cała Ja

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 28.04.2010 07:25

yskyerka napisał(a):ale jak przeczytałam Jackowi np. o Sevid to tam mu się spodobało.

No i ma rację :D

A do Trogiru czy Primostenu to rzut beretem 12-14km . :wink:

Przy opisie tego aparatamentu jest trochę danych -
http://www.sevid-holiday.hr/

Udanego wypoczynku 8)

PS. między Trogirem a Rogoźnicą jest parę knajpek z prosiakiem i jagnięciną z rusztu - polecam spróbować
joasiasok
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) joasiasok » 29.04.2010 08:48

Uważam że okolice Makarskiej,nie sama Makarska, w moim przypadku Brela, jest swietną bazą wypadową do Trogiru, Splitu ( to ok. 50 km), które chcesz odwiedzić, i wielu, wielu innych cudnych miejsc. było mnóstwo na ten temat.
A o ile dobrze pamietam podróżujecie z dzieciaczkiem?, wiec te okolice też z czystym sumieniem moge polecic.
tomekm67
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomekm67 » 29.04.2010 09:08

witia napisał(a):Okazało się, że Losinj to był "strzał w dziesiątkę"

witia, czy jakieś namiary na kwaterkę można?
e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 29.04.2010 09:33

Nienawidzę chorwackiej agencji turystycznej z Trogiru, wrrrrrrr. Wysyłam pytanie, dostaję ofertę, super. Decydujemy się. Piszę, rezerwuję. I co dostaję?? Że owszem ale narzucają mi dzień przyjazdu i wyjazdu o dzień wcześniej i cena jest o 25 euro na dobie wyższa niż oferowali. Wrrrrrr. Teraz to już naprawdę ryczeć mi się chce. Szukanie zaczynam od nowa.

Zaryzykowałabym jazdę w ciemno ale się boję. Jadę z 2,5 letnim dzieckiem, nie chcę z nią biegać i szukać.

Powoli tracę serce do tegorocznego wyjazdu.
iriska
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) iriska » 29.04.2010 13:14

yskyerka napisał(a):Nienawidzę chorwackiej agencji turystycznej z Trogiru, wrrrrrrr. Wysyłam pytanie, dostaję ofertę, super. Decydujemy się. Piszę, rezerwuję. I co dostaję?? Że owszem ale narzucają mi dzień przyjazdu i wyjazdu o dzień wcześniej i cena jest o 25 euro na dobie wyższa niż oferowali. Wrrrrrr. Teraz to już naprawdę ryczeć mi się chce. Szukanie zaczynam od nowa.

Zaryzykowałabym jazdę w ciemno ale się boję. Jadę z 2,5 letnim dzieckiem, nie chcę z nią biegać i szukać.

Powoli tracę serce do tegorocznego wyjazdu.

Nie poddawaj się, nie trać serca, słońce pięknie świeci czas na Chorwację 8) . Nie wiem czy tutaj można reklamować biuro ale jeśli mogę to polecam. Sama skorzystałam w tym roku o oferty tego właśnie http://www.cro-travel.pl/oferta.html wszystko odbyło się bardzo sprawnie :D
Mam nadzieję, że nie naruszyłam zasad Forum :twisted:
Ostatnio edytowano 29.04.2010 16:52 przez iriska, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2010 13:46

iriska napisał(a):.....Sama skorzystałam w tym roku o oferty tego właśnie http://www.cro-travel.pl/oferta.html. wszystko odbyło się bardzo sprawnie :D
....

Jak zlikwidujesz kropkę na końcu adresu, to nawet będzie można tam zajrzeć... :wink:
iriska
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) iriska » 29.04.2010 16:54

slapol napisał(a):
iriska napisał(a):.....Sama skorzystałam w tym roku o oferty tego właśnie http://www.cro-travel.pl/oferta.html wszystko odbyło się bardzo sprawnie :D
....

Jak zlikwidujesz kropkę na końcu adresu, to nawet będzie można tam zajrzeć... :wink:

Cała ja :D ale już jest jak powinno być 8)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.04.2010 18:37

Yskyerka, wybierz rejon albo miasto do którego chcesz jechać i wbij to w google z dopiskiem privatni smještaj i coś musi się pokazać :) Przeglądaj oferty i pisz tam albo dzwoń.
bobemce
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bobemce » 02.05.2010 00:03

yskyerka napisał(a):Powoli tracę serce do tegorocznego wyjazdu.

Nie trać serca! Jedź na wyspy dalmatyńskie. Skoro Peljesac masz obcykany, to pewnie Korculę też. Zobacz zatem Hvar, jeśli nie byłaś. Ze Splitu masz prom do Stari Grada, ale jest dość drogi. Z Drvenika kursuje tańszy, a wcale nie jest tak odległy. Hvar jest super :)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 02.05.2010 18:09

Bobemce dobrze radzi , bocian zresztą też .
Aby uchronić koleżankę przed Ciovo , proponuję schować się na Hvarze :D
Może w Basinie ... wystukaj '' vaci apartments basina '' ... Pani Ruza napewno Ci pomoże :D
bobemce
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bobemce » 02.05.2010 23:45

Na jednej ze stron pośredniczących znalazłem 89 ofert z Hvaru w terminie 19-25 lipca :) Podkreślam, że zaznaczyłem opcję "bez odstępstw od tego terminu", co oznacza, że przy niewielkich odstępstwach znajdzie się jeszcze więcej. Są? Są. ;)

pozdrowienia!
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 03.05.2010 08:59

Dzięki za pomoc. Po prawdzie na Hvarze w ogóle nie szukałam :) Nie brałam pod uwagę wyspy. Jakoś tak zakorzenił mi się w głowie Primosten i nie mogę się od niego uwolnić. Ale kusicie Hvarem, kusicie. :D
bobemce
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bobemce » 03.05.2010 09:51

yskyerka napisał(a):Ale kusicie Hvarem, kusicie. :D

Noooo, kusimy :D Sama popatrz:

widokówki ze Sv. Nikola:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Gdzieś w Hvarze:
Obrazek

Stari Grad nocą:
Obrazek

Amatorska działalność artystyczna :D
Obrazek

Zapytam jak pan K. Staszewski: "I co Ty na to powiesz?" :P
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 03.05.2010 10:15

Kusicielu :D Właśnie przeglądam oferty noclegowe z Hvaru :)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 03.05.2010 10:19

Jedź do Pakostane, a nie będziesz żałować...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Zrezygnowana nic niewiedząca, cała Ja - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone