Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zadar

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ola_0908
Podróżnik
Zadar

Nieprzeczytany postnapisał(a) ola_0908 » 06.07.2009 10:59

Witam,

wybieram się pierwszy raz do Cro. Czy we wrześniu, zaczynając w piątek 4-go na dwa tygodnie - moge jadąc w ciemno liczyć , że cos znajdę? Jadę z dzieckiem 2-letnim. Czy to prawda, że zakup noclegu na miejscu jest tańszy niż z Polski?

A moze ktos się wybiera rodzinką w okolice ZADAR?

Pozdrawam, Ola
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 06.07.2009 11:02

Na początku września już bez problemu znajdziesz kwaterkę "w ciemno" :wink:
Wtedy już jest po sezonie , ceny spadają i wcześniejsza rezerwacja nie ma sensu... :)
Ostatnio edytowano 06.07.2009 11:04 przez jorgus111, łącznie edytowano 1 raz
Heterka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heterka » 06.07.2009 11:03

W tym terminie spokojnie możesz jechać w ciemno. Poszukaj tylko dobrze w jaki dokładnie chcesz jechać rejon. Może wybierz sobie nie Zadar lecz jego okolice - każdej chili możesz do miasta dojechać no i taniej niż w samym Zadarze. Wyjazd w ciemno ma tę zaletę, że widzisz jaki apartament Ci proponują i wybierasz co Ci pasuje i zawsze możesz się targować.
ola_0908
Podróżnik
:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) ola_0908 » 06.07.2009 11:11

Bardzo dziękuję za informację.

:) A tak w ogóle to chciałam się przywitać jak nowy forumowicz :)
i mam nadzieję będę umiała wkleić małą relację po powrocie:)

Mam takie techniczne jeszcze pytanko, czy ktoś może testował jazdę nocą do Cro? Chciałam z racji lżejszej drogi i niższych temperatur wybrać drogę nocną porą, czy jest to bezpieczne?

Pozdr.
Ola
KumoterSzyszkownik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KumoterSzyszkownik » 06.07.2009 11:20

My teraz zawsze jezdzimy w nocy.Synek jest spokojny i nie marudzi-bo spi.I my jestesmy spokojniejsi. :)
Heterka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heterka » 06.07.2009 11:27

Zawsze jeżdźimy nocą - mąż tak woli a dzieci jak były małe to spały. I drogi sa puste nie zakorkowane.
jorgus111
Cromaniak
Re: :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 06.07.2009 11:48

ola_0908 napisał(a): :) A tak w ogóle to chciałam się przywitać jak nowy forumowicz :)
i mam nadzieję będę umiała wkleić małą relację po powrocie:)

Witamy sie w tym wątku
:papa:

ola_0908 napisał(a):Mam takie techniczne jeszcze pytanko, czy ktoś może testował jazdę nocą do Cro? Chciałam z racji lżejszej drogi i niższych temperatur wybrać drogę nocną porą, czy jest to bezpieczne?

Pozdr.
Ola

Ciekawy wątek :wink:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=9953&highlight=
ola_0908
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ola_0908 » 06.07.2009 12:04

No świetnie i ja tez jadę z Katowic, nie wiem jak - ale z linkiem 100% trafiłeś:)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone