Dodać muszę, że wybieram się z drugą połówką i 6-letnim bęcwałem
Czytałem gdzieś na forum, że plaże w samym Zadarze i bliskich okolicach nie są zbyt ciekawe...
Jak coś wiecie na ten temat to proszę o informację
.png)
.png)
.png)
wojciech70 napisał(a): Mimo tego, że masz 6-letnie, autko, to możesz spróbować (oczywiście po przeglądzie samochodu).
.png)
matix napisał(a):Wybieram się na przełomie sierpnia i września pierwszy raz na Chorwację. Oczywiście stoję przed dylematem gdzie jechać. Z jednej strony mam bardzo atrakcyjne oferty (dobre ceny) w Zadarze i okolicach, a z drugiej wiem, że im bardziej na południe tym widoki i plaże są bardziej malownicze (co nie jest bez znaczenia).
Dodać muszę, że wybieram się z drugą połówką i 6-letnim bęcwałemwięc nie chciałbym przesadzać z podróżowaniem na południe.
Czytałem gdzieś na forum, że plaże w samym Zadarze i bliskich okolicach nie są zbyt ciekawe...
.png)
.png)
.png)
.png)
Aras999 napisał(a):matix napisał(a):Wybieram się na przełomie sierpnia i września pierwszy raz na Chorwację. Oczywiście stoję przed dylematem gdzie jechać. Z jednej strony mam bardzo atrakcyjne oferty (dobre ceny) w Zadarze i okolicach, a z drugiej wiem, że im bardziej na południe tym widoki i plaże są bardziej malownicze (co nie jest bez znaczenia).
Dodać muszę, że wybieram się z drugą połówką i 6-letnim bęcwałemwięc nie chciałbym przesadzać z podróżowaniem na południe.
DO CHORWACJI
.png)
.png)
matix napisał(a):do victoo:
To, że Riwiera Makarska jest ładniejsza nie musisz mnie przekonywać. Nie wiem czy przeczytałeś, że jadę najdalej do Splitu?
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne