tony montana napisał(a):Cena 1600 za leb. Wow.
Za 1800 miałem przelot i hotel z dwoma posiłkami dziennie. Na dwa tygodnie...
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
tony montana napisał(a):Z napisał(a):Od następnego roku Itaka puszcza czartery z Modlina na kanary
Ale w ferie zimowe tez? Czy tylko od wiosny/lata?
Edit:
Dobra doczytalem juz....(ale nie w kwestii Modlina bo o nim nic nie znalazlem jeszcze)
Od czerwca. Z Lublina.tylko Fuerta.... Cena 1600 za leb. Wow.
Brawo Itakato sie nazywa rozeznanie potrzeb rynku chyba civi do nich zloze
![]()
![]()
W 2013 z tego samego lotniska zapowiadali multum atrakcyjnych czarterow, skonczylo sie na Bulgarii i Turcji
.png)
Z napisał(a):tony montana napisał(a):Z napisał(a):Od następnego roku Itaka puszcza czartery z Modlina na kanary
Ale w ferie zimowe tez? Czy tylko od wiosny/lata?
Edit:
Dobra doczytalem juz....(ale nie w kwestii Modlina bo o nim nic nie znalazlem jeszcze)
Od czerwca. Z Lublina.tylko Fuerta.... Cena 1600 za leb. Wow.
Brawo Itakato sie nazywa rozeznanie potrzeb rynku chyba civi do nich zloze
![]()
![]()
W 2013 z tego samego lotniska zapowiadali multum atrakcyjnych czarterow, skonczylo sie na Bulgarii i Turcji
Tekst ze strony Lotniska Modlin z 15 listopada:
Podpisaliśmy umowę z ITAKĄ! Przed chwilą przedstawiciele Lotniska Warszawa/Modlin oraz Biura Podróży ITAKA podpisali umowę o współpracy. Na mocy porozumienia największe biuro podróży w Polsce uruchomi 8 kierunków z podwarszawskiego lotniska.
Od czerwca 2014 roku z Lotniska Warszawa/Modlin będzie można podróżować do Lanzarote i Barcelony (El Prat) w Hiszpanii, Faro i Lizbony w Portugalii, tureckich Antalya
i Mugla, Chanii w Grecji oraz bułgarskiej Warny. ITAKA wszystkie rejsy do Lizbony będzie oferować wyłącznie z podwarszawskiego lotniska.
Rejsy będą wykonywane przez samoloty Airbus 320 i Boeing 737-800. Każdy z rejsów będzie wykonywany raz w tygodniu. Przewiduje się, że na mocy umowy w sezonie letnim obsłuży ok. 20 000 wylatujących pasażerów.
.png)
.png)
tompie68 napisał(a):Trafiłem tu trochę przez przypadek po przeczytaniu ostatniego Twojego wpisu w wątku "Czarnogóra od gór ..." i przyznam zupełnie szczerze, że jestem zaskoczony. Wyspy Kanaryjskie kojarzyły mi się do tej pory z różnymi rzeczami ale nigdy z takimi górami.
.png)
.png)
tony montana napisał(a):No dobrze Wojtku... pomilczeliśmy sobie trochę, ale prosiłbym, gdybyś w ramach możliwości czasowych, kontynuował tę relację
tony montana napisał(a):Pytanie podstawowe na tę chwilę - czy wrócicie jeszcze na chwilę na Teneryfę? (będzie coś z niej jeszcze prawda?)
.png)
.png)
smoki napisał(a):Poszukiwania informacji o Gran Canaria, oczywiście doprowadziły nas do Twojej relacji. Jak zwykle Wojtku Wasze podróże są niezwyczajne a zdjęcia i relacje niezwykłe.
smoki napisał(a):Wyskakujmy z Berlina na Gran Canarie w lutym.Parking + nocleg Berlin 90zł +lot (norwegian) 580zł+ 500zł hotel+ 125zł samochód = 1295zł na osobę ( 4 osoby). Na pewno skorzystamy z Twojej relacji włócząc się po Gran Canari. Czekamy na dalszy ciąg Twojej relacji. Może kiedyś i Teneryfę i pozostałe wyspy pooglądamy.
.png)
tony montana napisał(a):No dobrze Wojtku... pomilczeliśmy sobie trochę, ale prosiłbym, gdybyś w ramach możliwości czasowych, kontynuował tę relację
Franz napisał(a):Skoro jest zainteresowanie, nie pozostaje mi nic innego, jak popchnąć relację do przodu.
Franz napisał(a):Owszem, jeszcze Teneryfa będzie.
Czyżby jakieś plany się krystalizowały?
.png)
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):No to co z tym popchnięciem?
Relacja wypadła z kolejki i teraz ma problemy, żeby się do niej wepchać. Żadna inna jej miejsca ustąpić nie chce.
Spróbuję jej pomóc.
Pozdrawiam,
Wojtek
..png)
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):Ciekawe czemu ten Tony się tak interesuje tymi Kanarkami,
no chyba się tam nie wybiera![]()
![]()
.
Franz napisał(a):Widocznie również należy do ludzi ciekawych świata.
Pozdrawiam,
Wojtek