.png)
.png)
A&S napisał(a):Jak jeździsz to się nie ma co przejmować pytania tylko czy w trakcie jak mąż będzie prowadził czy Ty będziesz spala i wsiadziesz "trzezwa" za kółko. Moja Żona zawsze choć by nie wiem co i miała oczy na kropelce podklejac stara się mi towarzystwa dotrzymać, meczy się biedna aż w końcu zaśnie
.png)
krutom napisał(a):A&S napisał(a):Jak jeździsz to się nie ma co przejmować pytania tylko czy w trakcie jak mąż będzie prowadził czy Ty będziesz spala i wsiadziesz "trzezwa" za kółko. Moja Żona zawsze choć by nie wiem co i miała oczy na kropelce podklejac stara się mi towarzystwa dotrzymać, meczy się biedna aż w końcu zaśnie
Czy szanowny kolega forumowicz przeczytał to, co napisał.
Przecież tego nie "idzie" zrozumieć
.png)
A&S napisał(a):krutom napisał(a):A&S napisał(a):Jak jeździsz to się nie ma co przejmować pytania tylko czy w trakcie jak mąż będzie prowadził czy Ty będziesz spala i wsiadziesz "trzezwa" za kółko. Moja Żona zawsze choć by nie wiem co i miała oczy na kropelce podklejac stara się mi towarzystwa dotrzymać, meczy się biedna aż w końcu zaśnie
Szanowny kolega oczywiście ze przeczytał jak zawsze zresztą i wszystko rozumie co napisał
.png)
romuald22 napisał(a):A&S napisał(a):krutom napisał(a):A&S napisał(a):Jak jeździsz to się nie ma co przejmować pytania tylko czy w trakcie jak mąż będzie prowadził czy Ty będziesz spala i wsiadziesz "trzezwa" za kółko. Moja Żona zawsze choć by nie wiem co i miała oczy na kropelce podklejac stara się mi towarzystwa dotrzymać, meczy się biedna aż w końcu zaśnie
Szanowny kolega oczywiście ze przeczytał jak zawsze zresztą i wszystko rozumie co napisał
Ale prócz kolegi który rozumie co sam napisał to inni muszą się mocno wysilać żeby to zrozumieć.
Prawdopodobnie pare przecinków wyjaśniłoby sprawę
.png)
A&S napisał(a):zadałem koleżance pytanie czy śpi jak mąż prowadzi bo moja Żona dwoi się i troi żeby nie spać jak prowadzę nocą żeby mi dotrzymywać towarzystwa a i tak zawsze zasypia
.png)
A&S napisał(a):romuald22 napisał(a):A&S napisał(a):krutom napisał(a):A&S napisał(a):Jak jeździsz to się nie ma co przejmować pytania tylko czy w trakcie jak mąż będzie prowadził czy Ty będziesz spala i wsiadziesz "trzezwa" za kółko. Moja Żona zawsze choć by nie wiem co i miała oczy na kropelce podklejac stara się mi towarzystwa dotrzymać, meczy się biedna aż w końcu zaśnie
Ale prócz kolegi który rozumie co sam napisał to inni muszą się mocno wysilać żeby to zrozumieć.
Prawdopodobnie pare przecinków wyjaśniłoby sprawę
Czytam i czytam swoją wypowiedź i szczerze żaden przecinek sensu by nie zmienił ani nie uprościłPo krotce - zadałem koleżance pytanie czy śpi jak mąż prowadzi bo moja Żona dwoi się i troi żeby nie spać jak prowadzę nocą żeby mi dotrzymywać towarzystwa a i tak zawsze zasypia
Dwa razy napisałem to samo ale mam nadzieje że Ci co nie zrozumieli teraz już rozumieją
.png)

.png)
.png)
A&S napisał(a):Jak jeździsz to się nie ma co przejmować pytania tylko czy w trakcie jak mąż będzie prowadził czy Ty będziesz spala i wsiadziesz "trzezwa" za kółko. Moja Żona zawsze choć by nie wiem co i miała oczy na kropelce podklejac stara się mi towarzystwa dotrzymać, meczy się biedna aż w końcu zaśnie
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.