Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wycieczki fakultatywne w Zaton Holiday Village

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
focuspokus
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) focuspokus » 27.08.2009 17:12

Witam wszystkich CROmaniaków :D Jest to mój pierwszy raz na forum o CRO i od razu wyskakuję z pytankiem. Mianowicie jak wygląda sprawa wycieczek fakultatywnych w ośrodku Zaton Holiday Village oraz czy się ewentualnie opłaca wykupić coś w ośrodku czy lepiej szukać gdzie indziej? Jeżeli ktoś korzystał z takiej oferty to może pamnięta ceny? :) Za odpowiedzi z góry dziękuję :D
focuspokus
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) focuspokus » 27.09.2009 19:54

A więc odpowiadam sobie sam, może ktoś będzie zaciekawiony :wink: Mianowicie jeżeli chodzi o Zaton holiday village to oferta wycieczek jest mogę powiedzieć pełna. Można tam zakupić praktycznie każdą wycieczkę w każde miejsce. Biuro znajduję się tuż obok recepcji. Ale muszę jeszcze dodać, że pobierają sporą prowizję... Np. wycieczka do parku Kornati w ośrodku droższa o 50 kun od osoby niż w oddalonym o 12 km Zadarze(przy słynnym moście tylko dla pieszych) :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.09.2009 19:57

No no pisz dalej o wycieczkach z campu.
skywalker_01
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) skywalker_01 » 27.09.2009 20:37

Kolejny już 2 forumowicz, który odpowiada sam sobie na pytania na tym forum. Ja sam sobie odpowiadam dlatego mam taki mały przebieg w postach. :lol: :lol: :hut:
Ostatnio edytowano 27.09.2009 20:39 przez skywalker_01, łącznie edytowano 1 raz
focuspokus
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) focuspokus » 27.09.2009 20:39

Muszę dodać, że oprócz wycieczek fakultatywnych których olbrzymią część stanowią wycieczki statkiem, naprawdę warto zobaczyć Plitvickie jeźiorka (od Zatonu ok 130km na pólnoc - polecam drogę poza autostradą przez Graćac - momentami jest ostro... no i piękny most Maselnica, gdzie można skoczyć na bungee, a no i uwaga na ichnią policję we wioskach - ja parę ładnych obiadków musiałem oddać za zaciężką prawą nogę :oops: ). Bardzo miło wspominam również wypadzik samochodem do Splitu trasą adriatycką także poza autostradą, trasa w większości prowadzi brzegiem Adriatyku - coś pięknego 8O. No i zaliczacie m.in. Zadar, Pakośtane, Vodice, Śibenik, Trogir i Split. Wyjeżdża się rano i spokojnie do wiczora wystarczy czasu, a po drodze można się zatrzymać w jednej z licznych zatoczek i po snorklingować - naprawdę wielka frajda. Także podsumowując poza wycieczkami drogą morską nie polecam wykupywać fakultatywych w Zatonie tylko samemu samochodem dojechać - GPS i przewodnik wystarczą :)

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone