.png)
Ale jeśli komuś nie przeszkadzają wielkie tłumy to czemu nie

.png)
marecky81 napisał(a):Nie wiem co to jest uwala. Ja się uwala w apartamencie przy plaży, gdzie mam wszystko co miłe i potrzebne, zamiast jeździć tam gdzie woda ta sama, kamienie takie same, a s...ć trzeba za krzakiem
marecky81 napisał(a):Rejs jak sama nazwa mówi, oznacza podróż. 2 tygodnie w jednym miejscu oznacza nudę.
.png)
A na Hvarze tłumów nie ma?wiolek_lp napisał(a):Tylko zaludnienie na Krk, a na Hvarze to totalnie dwie różne bajkiAle jeśli komuś nie przeszkadzają wielkie tłumy to czemu nie
![]()

.png)
piekara114 napisał(a):A na Hvarze tłumów nie ma?wiolek_lp napisał(a):Tylko zaludnienie na Krk, a na Hvarze to totalnie dwie różne bajkiAle jeśli komuś nie przeszkadzają wielkie tłumy to czemu nie
![]()

.png)
.png)
.png)
Czekałam czy się odezwiesz, bo od razu Ty mi na myśl przyszłaśmaslinka napisał(a):Ja byłam na wszystkich wymienionych wyspach![]()
Twoje porównanie kolejny raz mnie podbudowuje w kwestii lipca na Braciu.maslinka napisał(a): Brač zdecydowanie mniej tłoczny od Hvaru. Ma może mniej spektakularne plaże, ale mnie podobają się bardziej niż te hvarskie.
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):To że Hvar mnie nie zachwycił (no cóż byle zatoczka z czystą wodą to dla mnie za mało, miliony takich na świecie) nie znaczy, że nie widziałam tego, że na Hvarze jest tłoczno. Przynajmniej dla mnie.
Dla mnie to co na poniższych zdjęciach to już jest tłoczno...
maslinka napisał(a):Vis stoi plażami! Jednak, żeby dopłynąć do tych najfajniejszych, trzeba mieć jakieś "pływadło", np. kajak.

.png)
kaeres napisał(a):To, że Hvar jest najpiękniejszą wyspą Chorwacji nie od razu skazuje ją na uwielbienie przez 100% turystów.
Każdy ma prawo, a wręcz obowiązek odczuwać inaczej niż inni.
Ja również nie wznoszę ochów i achów nad Krk`iem ale nie odradzam bo wiem iż jest wielbiony przez Polaków i z obiektywnego punktu widzenia go polecam.
Hvar posiada zalety, których nie mają inne wyspy Chorwacji (chyba żadna). Zielona, pięknie pachnie, ma wspaniałe plaże oraz mnóstwo miasteczek w których jest sporo do zwiedzania.
.png)
wiolek_lp napisał(a):A no właśnie, a jak się mają plaże dostępne tylko od lądu, jak ktoś nie ma pływadła ?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne