Bardzo dziękuję za odpowiedź
Wyruszam na Korczulę w pierwszej połowie sierpnia, także zobaczymy jak będzie z zaludnieniem plaż i miejscem na kempingach
Pozdrawiam!
.png)
.png)
.png)
.png)
dagmara2003 napisał(a):troszke mnie przeraża wasz ubiór....taki raczej zimowy bym powiedziała.
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
Lidia K napisał(a):Witaj Maslinko!
( , jesteśmy po wyczerpującej jednej "wyprawie" po rumuńskich drogach i bezdrożach. Z urlopu natychmiast powróciliśmy do pracy i ............ przygotowujemy siebie i auto do kolejnej wyczerpującej tym razem 3-tygodniowej wyprawy po Grecji przez Albanię.
Małgosia i Paweł
.png)
longtom napisał(a):Oj będzie co czytać![]()
![]()
longtom napisał(a):Ja zdjęcia z 2 aparatów sortuję wg daty wykonania. Jeśli zegarki obu aparatów pokazują ten sam czas to nawet się sprawdza.
longtom napisał(a):A na nowej wyrypie:
szerokości, pogodności i serdeczności od tambylców.![]()
![]()
.png)
Łojjj - Małgosiu - nie straszLidia K napisał(a):longtom napisał(a):Oj będzie co czytać![]()
![]()
Jak Kulka da się namówić na pisanie.![]()
![]()
Wcale się nie dziwię - bo te Wasze tegoroczne wrześniowe szlaki bardzo ciekawie się zapowiadająLidia K napisał(a):Myślami już na szlakach jestem.
.png)
Lidia K napisał(a): A czwarta część jest najbardziej kłopotliwa. Kitowy obiektyw naszego nowego aparatu robił zdjęcia z lekkim różowym zafarbem i ja koniecznie muszę się go pozbyć zanim pokażę komukolwiek jakiekolwiek zdjęcia a że nie oszczędzałam karty pamięci (około 2000 zrobiłam) jak dawniej filmów (36 zdjęć na jednym filmie) to mam co robić.
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży