W ubiegłym roku jak byłem w Cro , źle założyłem film do aparatu i wszystkie zdjęcia z KRKa , ze Splitu poszłyyyyy
Pozdrowienia dla wszystkich Cro maniaków
.png)
.png)
Legos napisał(a):Witam , to jest mój pierwszy post na tej stronie( niedawno się zarejestrowałem), i muszę przyznać że fotki i relacja są super
.
W ubiegłym roku jak byłem w Cro , źle założyłem film do aparatu i wszystkie zdjęcia z KRKa , ze Splitu poszłyyyyy. O mały włos żona i córka by mnie zlinczowały. W tym roku (byłem w lutym na chrzcinach jako chrzestny dla małego Chorwatka w Vodicach
) zabrałem z sobą aparat cyfrowy . To jest jednak to
![]()
Pozdrowienia dla wszystkich Cro maniaków
.png)
.png)
KAMA napisał(a):JA UCIEKAM BO PRZEZ WAS NIE BEDZIE OBIADKU TYLKO SUCHA KARMA!A CHOR MAM CIAGLE W GŁOWIE...BYLE DO URLOPU..
.png)
gladiatrix_24 napisał(a):a tak BTW jest siec mc'donalds na chorwacji? - ja ich tamnie widzialem ani reklam ani w zasadzie nic![]()
co Wy na tego typu fast foody ?
.png)
Piotr Lutynski napisał(a):oszczep napisał(a):Piotrze L.,
Pisząc restauracje miałem na myśli przyjemne małe lokale ze stolikami na dworze (w tym również tzw.knoby), jakich sporo i w naszym kraju w miejscowościach turystycznych. Nie znam cen ani w wykwintnych lokalach, ani w barach na terenie Chorwacji.
Przesyłam pozdrowienia.
Piotr.[/code]
No ja wlasnie jadlem w takich miejscach i kosztowalo to ok 140-150 kun.... za obfite porcje... mysle ze u nas za taki obiad zaplacilo by sie podobnie... przeciez porcja rybki ze 100G frytek na papierowej tacce u nas nad morzem kosztuje ok 30pln!!!
Wlasciwie to ja sie zgadzam w 90% z autorem a chodzi mi o to ze powiedzenie ze ceny w lokalach sa 2x wyzsze niz u nas jest przesadne- mnie sie wydaje ze sa mniej wiecej podobne... przez wiele lat jezdzilem do Swinoujscia i wiem ile to u nas kosztuje.
Piotr
Piotr
.png)
Piotr Lutynski napisał(a):oszczep napisał(a):Piotrze L.,
Pisząc restauracje miałem na myśli przyjemne małe lokale ze stolikami na dworze (w tym również tzw.knoby), jakich sporo i w naszym kraju w miejscowościach turystycznych. Nie znam cen ani w wykwintnych lokalach, ani w barach na terenie Chorwacji.
Przesyłam pozdrowienia.
Piotr.[/code]
No ja wlasnie jadlem w takich miejscach i kosztowalo to ok 140-150 kun.... za obfite porcje... mysle ze u nas za taki obiad zaplacilo by sie podobnie... przeciez porcja rybki ze 100G frytek na papierowej tacce u nas nad morzem kosztuje ok 30pln!!!
Wlasciwie to ja sie zgadzam w 90% z autorem a chodzi mi o to ze powiedzenie ze ceny w lokalach sa 2x wyzsze niz u nas jest przesadne- mnie sie wydaje ze sa mniej wiecej podobne... przez wiele lat jezdzilem do Swinoujscia i wiem ile to u nas kosztuje.
Piotr
Piotr
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne