Takich relacji mogłoby byc więcej......ja w tym roku niestety nie pojade do CRO wiec niech mi bedzie chociaz dane nacieszyc oczy i uszy opowiesciami innych
.png)
.png)
.png)
Piotr Lutynski napisał(a):Dziwi mnie to stwierdzenie, ze jedzenie jest 2x drozsze.... byle w zeszlym roku i za obiad dla 2+1 osob z dostawkami, podwojnymi lampkami wina i sokow dla dziecka .. zaplacilem
.png)
Anna S napisał(a):A jakie mamy podstawy aby kwestionować to co Oszczep napisał, panie Piotrze? Przecież to on wrócił właśnie z HR, a nie my. A co do ceny obiadu, to chodziło mu o porównanie cen polskich z chorwackimi (dwa razy drożej niż w kraju), a nie z ubiegłorocznymi w Chorwacji.
Dziękuję Oszczep za cenne informacje. Powiało wakacjami.
PZDR
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
oszczep napisał(a):Piotrze L.,
Pisząc restauracje miałem na myśli przyjemne małe lokale ze stolikami na dworze (w tym również tzw.knoby), jakich sporo i w naszym kraju w miejscowościach turystycznych. Nie znam cen ani w wykwintnych lokalach, ani w barach na terenie Chorwacji.
Przesyłam pozdrowienia.
Piotr.[/code]
.png)
.png)
liwan napisał(a):Co prawda 2 lata temu, ale kosztowała max 15 zł.
.png)
liwan napisał(a):Co prawda 2 lata temu, ale kosztowała (rybka+frytki) max 15 zł.W moim mieście najtańsze (?)obiady tzw. abonamentowe, w restauracji (chyba wszystkie cienko przędą) to około 14 zł (nie jarskie, z zupą i surówką), jakości nie sprawdzałem, ale restauracja kiedyś dobra.To jest ok.23 kuny.W zeszłym roku w Cro podobny obiad (większa "gramatura") w restauracji to nie mniej niż 60, a raczej 70 kun.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne