smoki3 napisał(a):I znowu spadł śnieg! I znowu ruszyło odśnieżanie! Dlaczego w niedzielę? Coś trzeba z tym zrobić!
.png)
smoki3 napisał(a):I znowu spadł śnieg! I znowu ruszyło odśnieżanie! Dlaczego w niedzielę? Coś trzeba z tym zrobić!
Janusz Bajcer napisał(a):smoki3 napisał(a):I znowu spadł śnieg! I znowu ruszyło odśnieżanie! Dlaczego w niedzielę? Coś trzeba z tym zrobić!
![]()
![]()
Janusz Bajcer napisał(a):
![]()
![]()
.png)
Rysio napisał(a):jan_s1 napisał(a):
A po co? Za kilka miesięcy przyjdzie wiosna i samo stopnieje.
Święte słowaJa się dalej łamię czy na te kilka miesięcy opłaca się zimówki zakładać, tylko nie pamiętam po jaką cholerę je w zeszłym roku kupowałem
![]()
.png)
smoki3 napisał(a):Teoretycznie odśnieżanie skończone, niestety to tylko teoria. Odśnieżone na jednym końcu, a na drugim napadało odnowa.

.png)
darek1 napisał(a):Kolego Macieju chyba żniwa u kolegi. Jedyny okres w roku gdzie kolega może wykazać się w pracy. Oj nie będzie kolega miał czasu na forum, oj nie będzie wędzareczki i szyneczki.
.png)
smoki3 napisał(a):I znowu spadł śnieg! I znowu ruszyło odśnieżanie! ....
żeby za sobą jako odśnieżarkę pociągnąć obciążoną paletę 
smoki3 napisał(a):.... Rozmawiałem przed chwilą z jedną z zaprzyjaźnionych firm z okolic Kielc, w sprawie dostawy towaru. Tam podobno jest chart kor, w centrum miasta samochody nie mogą podjechać pod górki.
.png)
.png)
maciek1956 napisał(a):Paleta dobra jest, ale na drodze, ew wyjeździe z garażu, a jak ścieżkę do domu odśnieżyćŁopatą oczywiście, wiem
...
Leszek Skupin napisał(a): elektryczny do słupa. Elektryk przyjdzie zamontować ten kabel koło środy... damy radę