Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Właściciele odśnieżarek i łopat do śniegu łączcie się!

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.11.2010 09:34

smoki3 napisał(a):I znowu spadł śnieg! I znowu ruszyło odśnieżanie! Dlaczego w niedzielę? Coś trzeba z tym zrobić!

Obrazek

:wink: :wink: :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.11.2010 09:35

Teoretycznie odśnieżanie skończone, niestety to tylko teoria. Odśnieżone na jednym końcu, a na drugim napadało odnowa. Dobrze, że przynajmniej śnieg jest suchy.. Rozmawiałem przed chwilą z jedną z zaprzyjaźnionych firm z okolic Kielc, w sprawie dostawy towaru. Tam podobno jest chart kor, w centrum miasta samochody nie mogą podjechać pod górki.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 29.11.2010 09:38

Janusz Bajcer napisał(a):
smoki3 napisał(a):I znowu spadł śnieg! I znowu ruszyło odśnieżanie! Dlaczego w niedzielę? Coś trzeba z tym zrobić!

Obrazek

Czy kolega napewno pracuje w urzędzie ??? Mnie się wydaje, że nie bardzo. Bardziej skłonny bym powiedzieć, że kolega reprezentuje spirytusowe Lobby Nowosądeckie. Czyż nie mam racji
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.11.2010 09:38

Janusz Bajcer napisał(a):Obrazek

Dobrze się komponuje z pogodą. Tylko kto odśnieży dalej :?:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.11.2010 09:42

Rysio napisał(a):
jan_s1 napisał(a):
A po co? Za kilka miesięcy przyjdzie wiosna i samo stopnieje. :lol:

Święte słowa 8) Ja się dalej łamię czy na te kilka miesięcy opłaca się zimówki zakładać, tylko nie pamiętam po jaką cholerę je w zeszłym roku kupowałem :roll:
:wink:

Obrazek

darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 29.11.2010 09:46

Chyba wystapię do Administratora Forum o nadanie koledze Januszowi najwyższego odznaczenia turystycznego "Słońce Peru. Byłby kolega wraz z Premierem Donaldem drugą osobą , która posiadałaby tak zaszytne odznaczenie. Z wnioskiem o nadanie wystąpię niezwłocznie.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 29.11.2010 09:50

Rysio napisał(a):... nie pamiętam po jaką cholerę je w zeszłym roku kupowałem :roll:
:wink:

Obrazek
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.11.2010 10:06

smoki3 napisał(a):Teoretycznie odśnieżanie skończone, niestety to tylko teoria. Odśnieżone na jednym końcu, a na drugim napadało odnowa.

Obrazek
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 29.11.2010 10:56

darek1 napisał(a):Kolego Macieju chyba żniwa u kolegi. Jedyny okres w roku gdzie kolega może wykazać się w pracy. Oj nie będzie kolega miał czasu na forum, oj nie będzie wędzareczki i szyneczki.

Czas na przyjemności to ja zawsze znajdę, wędzareczka i szyneczki będą, inaczej z głodu bym padł. :) Jedyny problem to śnieg, jego duża ilość, ale dam radę, dojadę do wędzarki, to tylko 800 m od szosy. W razie czego, dojdę na piechotę :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 29.11.2010 11:10

smoki3 napisał(a):I znowu spadł śnieg! I znowu ruszyło odśnieżanie! ....

Łączę się z Tobą w bólu :lol:, ale nie do końca.... po to właśnie (między innymi) kupiłem 4x4 :devil: żeby za sobą jako odśnieżarkę pociągnąć obciążoną paletę :devil:
smoki3 napisał(a):.... Rozmawiałem przed chwilą z jedną z zaprzyjaźnionych firm z okolic Kielc, w sprawie dostawy towaru. Tam podobno jest chart kor, w centrum miasta samochody nie mogą podjechać pod górki.

Dramatyzują :lool: nie ma tragedii tylko trzeba mieć opony zimowe :lool:
Ostatnio edytowano 29.11.2010 11:18 przez Leszek Skupin, łącznie edytowano 1 raz
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 29.11.2010 11:17

Paleta dobra jest, ale na drodze, ew wyjeździe z garażu, a jak ścieżkę do domu odśnieżyć :?: Łopatą oczywiście, wiem :wink:
Ps benzynę do odśnieżarki na wieczór mam zakupioną, wczoraj zabrakło :(
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 29.11.2010 11:22

maciek1956 napisał(a):Paleta dobra jest, ale na drodze, ew wyjeździe z garażu, a jak ścieżkę do domu odśnieżyć :?: Łopatą oczywiście, wiem :wink: ...

Maćku na razie przed domem mam transzeję głębokości 60 cm na kabel elektryczny do słupa. Elektryk przyjdzie zamontować ten kabel koło środy... damy radę :D

A do odśnieżenia mam ok 300 m drogi :lool:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.11.2010 13:01

Leszek Skupin napisał(a): elektryczny do słupa. Elektryk przyjdzie zamontować ten kabel koło środy... damy radę :D

:lool:

Środy :?: A jakiego miesiąca :?: :wink: :twisted:

Dzisiaj już trzy razy odpalałem odśnieżarkę, a to napewno nie koniec. :evil:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 29.11.2010 13:53

A nie prościej tego najzwyczajniej w świecie ujeździć :?: :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 29.11.2010 13:53

W tę środę czyli w ...... GRUDNIU 8O :lool:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Właściciele odśnieżarek i łopat do śniegu łączcie się! - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone