Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Witam i dziękuję

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
inari1
Autostopowicz
Witam i dziękuję

Nieprzeczytany postnapisał(a) inari1 » 06.03.2006 13:50

Witam wszystkich jako nowo zarejestrowana.
Wasze forum podglądam od prawie roku ( mam nadzieję, że się nie pogniewacie ) czyli momentu kiedy postanowiliśmy z mężem i dwójką dzieci ( 10 i 13 lat ) spędzić wakacje w Chorwacji. Dzięki waszym relacjom i informacjom mogliśmy się dobrze przygotować do wyjazdu i wspaniale go spędzić bez żadnych niespodzianek. Jesteśmy wam wszystkim wdzięczni i bardzo serdecznie dziękujemy. Byliśmy w ostatnim tygodniu sierpnia 2005 w Lokvie Rogożnicy. Ach ten urok Chorwacji ... jak tam nie wracać? :D Zauroczył nas ten kraj. Ubiegłoroczny wyjazd miał być jednorazowym wypadem tak daleko ( kasa, kasa :D ), w lipcu tego roku znów jedziemy w to samo miejsce, do tych samych, gościnnych gospodarzy ( kwatery już "zaklepane" ) zabierając jeszcze dwie pary znajomych z dziećmi. Po tym co zobaczyliśmy wiedzieliśmy, że bardzo chcemy tam wrócić ( i znależć na to finanse :D ). Nie pisałam nic po powrocie, bo chyba już wszystko tu napisaliście, ale w razie potrzeby chętnie podzielimy się naszymi doświadczeniami.

Pozdrawiam gorąco

Aha
Jadąc do Chorwacji zrobiliśmy sobie wycieczkę przez Niemcy, Austrię, Słowenię. W skrócie: Lublin, Wrocław, Zgorzelec, Monachium ( zwiedzanie m.in. Allianz Arena ), Salzburg, Villach, Ljubljana, Karlovac, Plitvicka Jezera, Knin, Split i Lokva. Z powrotem: Zagrzeb, Varazdin, Budapeszt, Miszkolc, Koszyce, Barwinek no i Lublin.
Ostatnio edytowano 06.03.2006 14:21 przez inari1, łącznie edytowano 1 raz
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 06.03.2006 14:02

Witaj !!!
No i mamy kolejną crozarażoną :D
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 06.03.2006 14:33

super słyszec kolejną osobę, której sie podobał ten piękny kraj!!!!!

zyczę miłych wczasów...a na razie raczej rozmyslania o nich:)
osa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) osa » 08.03.2006 20:46

Witam!!! Jestem BARDZO świeża na forum ( od wczoraj:))), ale stronę ogladam od kilku dni. JEST REWELACYJNA. Znalazałam jej szukając info o Chorwacji, do której mam zamiar - wraz z rodzinką - pojechać w tym roku po raz pierwszy - a więc debiut!! :D Nasz znajomy znalazł i zaklepał noclegi w miejscowości VINISCE - w związku z czym mam pytanie: czy ktoś z Was był w tej miejscowości ( jest ponoć maleńka).. jeśli tak BARDZO proszę o kilka zdań... ( adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl) lub na forum ( i tak od kilku dni jestem tutaj przez dłuższy czas...) z góry serdeczne dzięki!!!
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 08.03.2006 23:31

Cześć osa :!:
Podkarpacie na CRO-forum rośnie w siłę.( W Vinisce nie byłem)
Pozdrawiam.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.03.2006 23:39

Też tam nie byłem, ale poczytać można tu:
http://www.=reklama=/okolica/vinisce.htm
Pozdrawiam
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 09.03.2006 12:46

toudee napisał(a):Witaj !!!
No i mamy kolejną crozarażoną :D

Wirus C1H1 :lol:
inari1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) inari1 » 09.03.2006 19:25

Oj, zarażona, zarażona :D . Nie mogę się doczekać czerwca. Odkąd zarezerwowaliśmy apartament trudno nie myśleć, że to już "bliżej niż dalej". I ciepełko i śniadanko na tarasie z widoczkiem i słoneczko ... Oj, tęsknimy, kiedy tu teraz tak zimno i brzydko.
Pozdrawiam
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 09.03.2006 21:55

Dolny Śląsk wita serdecznie. Tylko nie zabieraj za dużo znajomych, bo dla nas już miejsc nie będzie. W związku z powyższym wybieram wodę :lol: :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam

FUX
Jacynty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacynty » 12.03.2006 11:21

Moze tydzien u znajomych , a tydzień w zupełnie innym miejscu??Wybrzeze Jadranu jest w całej długości takie śliczne, że koniecznie należy poznawać nowe miejsca. Pozdrawiam, życzę udanych wakacji.

inari1 napisał(a):w lipcu tego roku znów jedziemy w to samo miejsce, do tych samych, gościnnych gospodarzy ( kwatery już "zaklepane" ) zabierając jeszcze dwie pary znajomych z dziećmi.
usycham_
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) usycham_ » 17.03.2006 21:49

Witam ;-)
Zarazona, a jakze :-) czytalam juz w ubieglym roku forum i w 90% dzieki zamieszczonym (bo 10% pozostalych to zasluga Kogos stad ale juz via GG ;-)) tu Waszym relacjom, wskazowkom itp dojechalismy szczesliwie do Cro i spedzilismy tam jeden z piekniejszych tygodni :-).
W skrócie tylko napisze że jechalismy z trojka dzieci (9, 11 i 3 latka) zupelnie w ciemno tj. bez rezerwacji :roll: ale przygotowani w pelni na kamping. Juz w okolicach Primostenu a moze nawet wczesniej podjelismy decyzje, ze w gre wchodza wylacznie 'apartamenty' ;-). Ostatecznie wiec zbedny okazal sie caly nadbagaz sluzacy do przetrwania na polu namiotowym, bowiem znalezlismy za drugim podejsciem rzut beretka od Rogoznicy piekna prywatna kwatere z wszelkimi wygodami ;-)
W tym roku wracamy w to samo miejsce i planujemy drugi tydzien ciut dalej :-)
Pozdrawiamy :-)
*justa*
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) *justa* » 06.07.2006 21:18

Witam :-)

Ja również dołączam do grona "debiutantek" na forum ... ;-)
Forum czytam i podglądam już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz postanowiłam zalogować się aby móc podyskutować...... ;-)

Pozdrawiam :-)
Ostatnio edytowano 18.07.2006 21:33 przez *justa*, łącznie edytowano 1 raz
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 06.07.2006 22:10

*justa* napisał(a):Mam nadzieję ze "zarazi" mnie tą swoją fascynacją - bo do regularnego odwiedzania forum zaraził mnie już dawno.... ;-)

I my Cię serdecznie witamy, *justo*, mając nadzieję, że na tymże zarażaniu poprzestaniecie... :wink: :D

PozdraV
J.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 06.07.2006 22:18

Ta choroba (jak inne), może się tylko pogłębiać.......
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 06.07.2006 22:33

*justa* napisał(a):Witam :-)
W tym roku jadę po raz pierwszy do Chorwacji (kolejny "debiut" ;-) ) z pewnym cromaniakiem :-)
:-)

Witaj, a który to taki szczęśliwiec. :wink:
Następna strona

Powrót do Chorwackie ABC

Witam i dziękuję
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone