.png)
.png)
browar_ napisał(a):koledzy mam pytanie gdzie kupujecie winetke po przekroczeniu granicy w AUSTRI
.png)
browar_ napisał(a):koledzy mam pytanie gdzie kupujecie winetke po przekroczeniu granicy w AUSTRI , bo ta pierwsza stacja zaraz za granicą koło tego małego ronda jest czynna tylko do 22.Pózniej jest problem z zakupem owej winetki,ostatnio musiałem jechać pare kilometrów autostradą żeby ja kupić.
.png)
browar_ napisał(a):koledzy mam pytanie gdzie kupujecie winetke po przekroczeniu granicy w AUSTRI , bo ta pierwsza stacja zaraz za granicą koło tego małego ronda jest czynna tylko do 22.Pózniej jest problem z zakupem owej winetki,ostatnio musiałem jechać pare kilometrów autostradą żeby ja kupić.
.png)
mirr napisał(a):Po przejechaniu przejścia w Zwardoniu po lewej stronie jest mały drewniany sklepik. W zeszłym roku tam kupiłem .Tylko nie wiem do której jest czynne , ja byłem około godz. 16. Pozdrawiam.
.png)
.png)
tomsg napisał(a):mirr napisał(a):Po przejechaniu przejścia w Zwardoniu po lewej stronie jest mały drewniany sklepik. W zeszłym roku tam kupiłem .Tylko nie wiem do której jest czynne , ja byłem około godz. 16. Pozdrawiam.
Witam, ale czy na Słowacji austriackie winietki tez kosztuja 7,7 EUR? Np. w PZM ceny sa ponad 50% wyzsze.
.png)
fota napisał(a):browar_ napisał(a):koledzy mam pytanie gdzie kupujecie winetke po przekroczeniu granicy w AUSTRI , bo ta pierwsza stacja zaraz za granicą koło tego małego ronda jest czynna tylko do 22.Pózniej jest problem z zakupem owej winetki,ostatnio musiałem jechać pare kilometrów autostradą żeby ja kupić.
Ja przekraczałem przejście zawsze w Mikulovie. Po stronie Austrii po prawej stronie jest taki mały sklepik... kupisz bez problemu.
pozdrawiam.
Tomasz.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi