Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Whisky

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 31.01.2015 18:30

MRK napisał(a):Dzisiaj zakupiona. 38 złych za opuchnieta. Próbował ktoś?

Próbuj i daj znać. :D
Oczywiście jakby co to miło było poznać i takie tam.... :mrgreen:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 31.01.2015 18:44

anakin napisał(a):
MRK napisał(a):Dzisiaj zakupiona. 38 złych za opuchnieta. Próbował ktoś?

Próbuj i daj znać. :D
Oczywiście jakby co to miło było poznać i takie tam.... :mrgreen:

No risk - no fun:-). Wpadłem do sklepu po pierdole. Bez portfela, kart... I poczułem zew. Na taką wyskrobalem z wszystkich kieszeni. Zobejrzym :-). Były jeszcze tańsze, no ale... :-).
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 31.01.2015 20:46

MRK napisał(a): Były jeszcze tańsze, no ale... :-).

Ja bym wziął tańszą. Mamy teraz takie hasło marketingowe "OBTANIAMY".

Może uda się także w tej materii. :oczko_usmiech:

Ciekaw jestem, czy było coś tańszego od Golden Locha z Biedronki :?: :oczko_usmiech:
Ostatnio edytowano 01.02.2015 11:44 przez walp, łącznie edytowano 1 raz
marko350
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marko350 » 31.01.2015 21:11

MRK napisał(a):
kaszubskiexpress napisał(a):
greenrs napisał(a):A ja dziś testuję burbon
Obrazek
...i stwierdzam, że jeśli już muszę to chyba wolę szkocką :?

Muszę przyznać, że po okresie świąteczno-noworocznym wyleczyłem się z tego dożywotnio.
Nie wiem czy trafiłem jakiś dziwny egzemplarz, czy wszystko jedzie stęchlizną.
:evil:

W tym samym okresie miałem dwie butle. Zrodla jednej nie znam, bo była prezentem. Obie bardzo ładnie i gładko spozylem, mimo wyczulenia odnosnie stechlizny, o której to wcześniej pisałeś. Spożywane zarówno soute, jak i z cola :-).

Ostatnio próbowałem i stwierdzam, że jest dobre :D
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 14.02.2015 01:07

Próbuje już od dawna różne wiskacze i zawsze trudno to mi wchodzi :), nie mogę znieść tego gryzącego smaku... zwłaszcza tych single maltów. Zdecydowanie preferuje różne różniaste brandy, smaczek delikatny którym można wręcz się rozkoszować :).
Ale pisze w innym temacie, w zeszłe wakacje w ramach domowej imprezki koleżanka zrobiła fajne spotkanie, zaprosiła na nią ambasadorów marki John Walker. Przyjechało 2 kolesi (ambasadorów marki) na umówioną godzinę, dało nam fajne broszurki o marce, długopisy, po 3 szklanki i zaczęli prezentować brand. Był też na sam początek fajny film z Robert Carlyle (około 10 minut) opowiadający historię marki.
Zdecydowanie polecam takie coś na impreze!!! super sprawa, opowiadają co i jak na co zwrócić uwagę jak smakować... i wszystko jest za free, warunkiem było wypełnienie ankiety i chyba skład minimum 5-8 osób ? nie pamiętam ile dokładnie. Po prezentacji zostały nam za free :) cała butelka red labela i większa część: blacka i doubel blacka :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 14.02.2015 11:25

yzedef napisał(a):Po prezentacji zostały nam za free :) cała butelka red labela i większa część: blacka i doubel blacka :)

Coś ciency ci ambasadorzy.... :roll: :wink:
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 15.02.2015 00:20

Dlaczego ciency ?, oni nie pili tylko prezentowali... po nas mieli jeszcze ze 3 imprezy. na każdego po godzinie.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 07.05.2015 21:09

Obrazek

Johnnie Walker dostał głos. Gdybyście coś wiedzieli o promocjach, to dajcie znać. :wink:
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 07.05.2015 21:50

Tylko będziesz musiał pobrać (a może zakupić) dodatkową aplikację na swojego smartfona, aby ten mógł odebrać i przekazać Ci informację, że butelka jest już pusta :D

Ja za chwilkę skosztuję:
Obrazek

Dziś już nie podzielę się wrażeniami :oczko_usmiech:
orson
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) orson » 10.05.2015 14:09

Chivas - rewelacja. Miesiąc temu oblewałem nią (whisky) awans w pracy :) Świetna łycha jak na cenę, w której jest.
Stasiek18
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stasiek18 » 10.05.2015 15:12

orson napisał(a):Chivas - rewelacja. Miesiąc temu oblewałem nią (whisky) awans w pracy :) Świetna łycha jak na cenę, w której jest.

Cena 95 złotych nie jest zła :wink:
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 06.08.2015 20:31

co tu tak cicho ? czyżby wszyscy teraz pili same browary ?
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 06.08.2015 20:34

yzedef napisał(a):co tu tak cicho ? czyżby wszyscy teraz pili same browary ?

A żebyś wiedział. W letni czas, głównie schłodzone piwo. Czas Rudej nadejdzie. :lol:
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 06.08.2015 21:59

Fakt, sam też sączę :), dziś np. Ciechana wybornego... nie jestem znawcą ale odkryłem go dobrych 6 lat temu, teraz to tyle jest tych browarów że głowa mała. Wstyd się przyznać ale w takie upały idealny jest radler, mało "męski" ale idealnie chłodzi :)
m@rek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m@rek » 06.08.2015 22:00

walp napisał(a):
yzedef napisał(a):co tu tak cicho ? czyżby wszyscy teraz pili same browary ?

A żebyś wiedział. W letni czas, głównie schłodzone piwo. Czas Rudej nadejdzie. :lol:

a ja tam właśnie sączę przywiezioną z Cro i podtrzymuję że jak dla mnie żadna jej nie przebije :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.