Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

weekend majowy chorwacja

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
adam1422
Autostopowicz
a jak z cenami za dojazd

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam1422 » 26.04.2007 08:35

siema jestem nowy tutaj

jestem zafascynowany chorwacją planuję wyjazd z wawy do dubrownika

jak by mógł ktoś powiedzieć jakie koszty trzeba ponieść za dojazd samochodem

chodzi mi o orientacyjne ceny min max
jadę lanosem 8 letnim na gaz i benz. czy będe musiał dużo używać benzyny. jak tam z policją?

oraz może macie dobre miejsca kwatery prywatne i tanie nawet campingi?
Użytkownik usunięty
Re: a jak z cenami za dojazd

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.04.2007 09:01

adam1422 napisał(a):jak by mógł ktoś powiedzieć jakie koszty trzeba ponieść za dojazd samochodem
jadę lanosem 8 letnim na gaz i benz. czy będe musiał dużo używać benzyny. jak tam z policją?

"chodzi mi o orientacyjne ceny min max " - to chyba możesz sam wyliczyć - chyba, że nie wiesz ile Ci pali benzyny i LPG na 100 km :lol: masz ok 1450 km (Wawa-Dubrownik) a reszta to czysta matematyka :wink:
" jak tam z policją? " - Policja jest :wink:
siema :lol:
FUX
Weteran
Re: a jak z cenami za dojazd

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 26.04.2007 11:30

adam1422 napisał(a):siema jestem nowy tutaj

jestem zafascynowany chorwacją planuję wyjazd z wawy do dubrownika

jak by mógł ktoś powiedzieć jakie koszty trzeba ponieść za dojazd samochodem

Wiele info znajdziesz na forum https://www.cro.pl/forum/

Wszystko schludnie podzielone....
donia2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) donia2 » 26.04.2007 19:47

Spakojny napisał(a):witam, a czy nie ma Pan przypadkiem jednego miejsca w samochodzie? jedziemy do splitu, oczywiscie dolozymy sie do benzyny :)

[/quote]

A w ilu chcecie się zmieścić na jednym miejscu ? :wink:
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

weekend majowy chorwacja - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone