.png)
Bocian napisał(a):Mnie Liczby Charona jakoś nie zachwyciły.
Bocian napisał(a):Dużo lepsza literatura tego typu okazała sie dla mnie trylogia o prokuratorze Szackim.
marze_na napisał(a):Czy tego typu? Niech będzie.
Jakiś czas temu pożyczyłam od kolegi Ziarno Prawdy i to był strzał w dychę. Potem skuszona nazwiskiem Miłoszewski wzięłam od teściowej Bezcennego. No i zonk. Bardziej absurdalnej fabuły chyba nie czytałam nigdy. Zwroty akcji, że boki zrywać.
Ale teściowa znalazła pod choinką Uwikłanie i Gniew, więc Miłoszewski dostanie jeszcze ode mnie szansę.
.png)
longtom napisał(a):marze_na napisał(a):Pod choinką znalazłam trylogię Stulecie Folletta. Mam nadzieję, że wciągnie mnie nie mniej niż Filary Ziemi.
Pierwsze 2 tomy już dawno zaliczone.![]()
Dla mnie super:
.png)
Roxi napisał(a):Ostatnimi czasy zaczytywałam się w cyklu Pan Lodowego Ogrodu Jarosława Grzędowicza.
W Święta skończyła się moja przygoda z Ulfem, z Filarem... z Nocnymi Wędrowcami. Szkoda, będę tęsknić.
Ostatni tom był kapitalny, 900 stron... i szkoda że tylko tyle :)

.png)
wojan napisał(a):Roxi - chyba gdzieś Ci już pisałem - lubisz długie, grube cykle ?sięgnij po "Koło czasu" Roberta Jordana
![]()
.png)
.png)
Roxi napisał(a):Wojan![]()
Co ty mi zrobiłeś! Zaczęłam Koło Czasu i nie mogę się oderwać od pierwszego tomu
Roxi napisał(a):Zgadza się? Przechodziliście przez podobne etapy?
.png)
Roxi napisał(a):Z lubimyczytać.pl:
Co się z nami dzieje, gdy dostaniemy pierwszy czytnik?
Czytnik nie jest taki zły… Umiesz już go obsługiwać. Przeczytałeś trzy książki i przy drugiej przestałeś zwracać uwagę na to, że czytasz z ekranu. W podróży sprawdza się doskonale! Nie oznacza to, że nie kochasz już swoich papierowych książek – wręcz przeciwnie! Będziesz je nadal czytać i kupować, a czytnika możesz przecież używać do czytania niektórych książek w niektórych okolicznościach!
Zgadza się? Przechodziliście przez podobne etapy?
U mnie było dokładnie tak
.png)
Mam pytanie odnośnie czytników
.png)
wojan napisał(a):viltob08 napisał(a):WitamMam pytanie odnośnie czytników
![]()
Tutaj masz kopalnię wiedzy na temat czytników![]()
.png)
viltob08 napisał(a):wojan napisał(a):viltob08 napisał(a):WitamMam pytanie odnośnie czytników
![]()
Tutaj masz kopalnię wiedzy na temat czytników![]()
Dziękuję bardzo. Przeczytałam, ale chyba bardziej zależy mi na opinii kogoś kto używa i może powiedzieć "ten super, ten do d...py". Czy oprócz Kindla coś jest w stanie sprostać wymaganiom czytelniczym?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.