.png)
.png)
artur77 napisał(a):Patroniusz napisał(a):Jako zagorzały 3-kowicz i słuchacz Listy Przebojów Programu Trzeciego od 30lat biografia Marka Niedżwieckiego pt.Radiota
Czytałem, fajne)
JackDaniels;) napisał(a):Zacząłem„Mechaniczna pomarańcza”
.png)
JackDaniels;) napisał(a):Zacząłem„Mechaniczna pomarańcza”
.png)
marze_na napisał(a):Pod choinką znalazłam trylogię Stulecie Folletta. Mam nadzieję, że wciągnie mnie nie mniej niż Filary Ziemi.
.png)
Blaugrana napisał(a):Filary ziemi odkryłam po obejrzeniu 3 odcinka serialu pod tym samym tytułem ( bardzo dobry) . Sięgnęłam po grube tomiszcze tej powieści i wciągnęłam błyskawicznie.
Średniowieczna Anglia, bohaterowie barwni i ciekawi, wciągająca fabuła , jednym słowem- arcydzieło.
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Filary ziemi odkryłam po obejrzeniu 3 odcinka serialu pod tym samym tytułem ( bardzo dobry) . Sięgnęłam po grube tomiszcze tej powieści i wciągnęłam błyskawicznie.
Średniowieczna Anglia, bohaterowie barwni i ciekawi, wciągająca fabuła , jednym słowem- arcydzieło.
A mnie znudziło po 30 kartkach
Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Filary ziemi odkryłam po obejrzeniu 3 odcinka serialu pod tym samym tytułem ( bardzo dobry) . Sięgnęłam po grube tomiszcze tej powieści i wciągnęłam błyskawicznie.
Bo nie o Cro
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Filary ziemi odkryłam po obejrzeniu 3 odcinka serialu pod tym samym tytułem ( bardzo dobry) . Sięgnęłam po grube tomiszcze tej powieści i wciągnęłam błyskawicznie.
Bo nie o Cro
NieBo nudne jak...
Nie pamiętam żebym czytał jakąś książkę o Cro
Nawet Koko u Parizu było o Paryżu
.png)
longtom napisał(a):marze_na napisał(a):Pod choinką znalazłam trylogię Stulecie Folletta. Mam nadzieję, że wciągnie mnie nie mniej niż Filary Ziemi.
Pierwsze 2 tomy już dawno zaliczone.![]()
Dla mnie super![]()
A "Krawędź wieczności" też znalazłem pod choinką.![]()
pzdr
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.