winiety już kupione dawno
I koniec tematu, nie jest to wasza sprawa za ilę jade itp
Ja chciałam tylko się dowiedzieć O CENY JEDZENIA W KNAJPACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.png)
.png)
.png)
msfotoo napisał(a):A co do Dubrownika to z miejscowości podaca nie jest do niego tak daleko, jeziora chcemy odwiedzić plitwickie a z tego co widziałam to ceny mają w kunach : )
A co do apartamentów to są w dobrym standardzie bo już w innym wątku normalne ludzie mi odpowiedzieli, bez obrażania mnie, dodam że jedziemy poza sezonem więc stąd 18 euro ( w tym jest klimatyczne )
Z chłopakiem taki mamy budżet i tego się będziemy trzymać, i dziękuje tym osobą które jednak w normalny sposób wyraziły swoją opinie, gdzie nawet krytyka była normalna i na poziomie
Wyjeżdżam 20. 09 wracam 29.09 , wszystko dokładnie potem opiszę : )
msfotoo napisał(a):Nikt nie pytał ale, wszystkich dziwi skąd taki budżet : )
.png)
.png)
Jarek_Lodz napisał(a):wczoraj wrocilismy z Dubrovnika, cena za parking 40 kn/sat
nie wierzylem ze mozna miec taka cene za godzine (na ulicy), myslalem ze to za dzien.
pozdrawiam
Jarek
.png)
VONPLES napisał(a):Jarek_Lodz napisał(a):wczoraj wrocilismy z Dubrovnika, cena za parking 40 kn/sat
nie wierzylem ze mozna miec taka cene za godzine (na ulicy), myslalem ze to za dzien.
pozdrawiam
Jarek
....a wystarczy zaparkować 3 km od Centrum ..spacerek i,,,
http://www.sanitat.hr/parking

.png)
Lednice napisał(a):msfotoo napisał(a):Z Gliwic do Podacy i z powrotem,
wliczając w to wycieczkę do Dubrownika oraz do Plitwic,
nabijecie z 3000 kilometrów![]()
![]()
Autogaz, cena około 2 złote za litr. Sam autogaz będzie was kosztował około 500 złotych.![]()
![]()
![]()
.png)
sdolas napisał(a):Koszty można ograniczyć bardzo prosto, jadą dwie osoby, dwa budżety i koszty dzielą się na połowę
Większość z nas kombinuje rodzinny budżet a ludzie młodzi często robią ściepe, jadą jednym autem, dzielą proporcjonalnie i potem wychodzą śmieszne kwoty
.png)
toomas napisał(a):Gizmowy napisał(a):- ceny chleba nie pamiętam, bo jako zwykły pijak zawsze brałem razem z piwem i jogurtem...takie pakiety.
min 7 kun trzeba liczyć za zwykły chleb
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne