slavko.v napisał(a):dostałem e-maila, z którego wynikało, że wyjechałem i nie zapłaciłem za pobyt... po paru dniach wszystko się wyjaśniło, ale niesmak pozostał...
No tak, nieprzyjemne
.png)
slavko.v napisał(a):dostałem e-maila, z którego wynikało, że wyjechałem i nie zapłaciłem za pobyt... po paru dniach wszystko się wyjaśniło, ale niesmak pozostał...
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):slavko.v napisał(a):dostałem e-maila, z którego wynikało, że wyjechałem i nie zapłaciłem za pobyt... po paru dniach wszystko się wyjaśniło, ale niesmak pozostał...
No tak, nieprzyjemne- tylko co winna cała Podaca, aby jej już nie wybrać na pobyt w innym miejscu.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):slavko.v napisał(a):dostałem e-maila, z którego wynikało, że wyjechałem i nie zapłaciłem za pobyt... po paru dniach wszystko się wyjaśniło, ale niesmak pozostał...
No tak, nieprzyjemne- tylko co winna cała Podaca, aby jej już nie wybrać na pobyt w innym miejscu.
.png)
.png)
andywiki napisał(a):tecza1210 napisał(a):Witam. Nie udzielam się praktycznie w ogóle na forum...ale skoro burzliwa kwestia cen na 2015 rok poruszana...pozwolę sobie napisać iż wynajmujemy apartament w malej miejscowości Brist za 50€ 60 m od morza. .dla 4 osób w drugiej połowie sierpnia. Rok temu wynajmowalismy apartament wynajmowalismy Rogoznicy cena 60€ w pierwszą połowa lipca...natomiast dwa lata temu w Podacy za 37€.. Uważam że można znaleźć apartament w dobrej cenie...dla przykładu podam ze pisałam z Panią z Gradac i miała e styczniu apartament za 45 € dla 4 osób. .bez klimy wiec nie skorzystałam. ..obniżyła cenę do 42. Pozdrawiam.
Cześć Kasiu proszę o namiar na Podace w zamian mogę wysłać na Drvenik.
Pozdrawiam
Andrzej.
.png)
wtopek napisał(a):
Nie dostałeś żadnego pokwitowania? Tak wszystko na gębuchnę?

.png)
lechocz napisał(a):wtopek napisał(a):
Nie dostałeś żadnego pokwitowania? Tak wszystko na gębuchnę?
Brawo "wtopek"!!!!!!!!!!! Dobry jesteś!!!!!!!! Brawo!!!!!!!!!!!!!!
W Chorwacji byłem 8 razy i każdy pobyt załatwiałem tak, jak Ty piszesz "...wszystko na gębuchnę..." oraz bez "...żadnego pokwitowania...".
I żyję. A w tym roku jadę 9 raz, ponownie "...na gębuchnę...".
.png)
.png)
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne