Może wtedy zyskam kolejnego załoganta. Aaaaa i opala się też lepiej
No przecież to wszystko prawda!
Prawda, że prawda
???.png)
???.png)
pavlo napisał(a):Powiem żonie, że na wodzie, na pokładzie jachtu (choćby motorowego - dla niej bezpieczniej) w otoczeniu przyrody lepiej się szydełkuje i lepiej czyta książki niźli na plaży pod parasolem![]()
![]()
![]()
Prawda, że prawda![]()
???
.png)
Morski Pas napisał(a):pavlo napisał(a):Powiem żonie, że na wodzie, na pokładzie jachtu (choćby motorowego - dla niej bezpieczniej) w otoczeniu przyrody lepiej się szydełkuje i lepiej czyta książki niźli na plaży pod parasolem![]()
![]()
![]()
Prawda, że prawda![]()
???
Prawda.
Myślę, że houseboat jest dobrym wyborem na start. Moi znajomi tak zaczęli, a teraz pływamy razem po morzu. Tylko pamiętaj, że ta choroba jest nieuleczalna. Jak raz żonę zarazisz, to już przepadło. Wiem co piszę.
Mimo tego życzę Ci sukcesu w namawianiu.
.png)
pavlo napisał(a):Powiem żonie, że na wodzie, na pokładzie jachtu (choćby motorowego - dla niej bezpieczniej) w otoczeniu przyrody lepiej się szydełkuje i lepiej czyta książki niźli na plaży pod parasolem![]()
![]()
![]()
Prawda, że prawda![]()
???
.png)
wiola2012 napisał(a):Ten kaczor musi być z baśni o "Zaklętym kaczorze", jakoś tak mu mądrze z oczu patrzy. A wdzięczył się do aparatu, jak prawdziwy książę
![]()

.png)
"Morski Pas"]
Prawda.
Myślę, że houseboat jest dobrym wyborem na start. Moi znajomi tak zaczęli, a teraz pływamy razem po morzu. Tylko pamiętaj, że ta choroba jest nieuleczalna. Jak raz żonę zarazisz, to już przepadło. Wiem co piszę.
Mimo tego życzę Ci sukcesu w namawianiu.
.png)
pavlo napisał(a):W innym przypadku życzenie komuś zarażenia może być bardzo nieładnym życzeniem, akurat tutaj życzę żonie aby się zaraziła. Ja już w dziecięctwie zaraziłem się żywiołem wody i powietrza i nie żałuję.

.png)
pavlo napisał(a):Achhh, prawdziwy książę kaczor![]()
Nieprawdziwy trzyma kota pod kontrolą
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):... Może my powinniśmy przestać zachwalać wodę bo zaraz miejsc do cumowania zabraknie...
.png)
Morski Pas napisał(a):Przepraszamjuż nie będę