Polecam super miejscówkę w Vodicach- 12 km od Sibenika. Jest tam doslownie wszystko. Plaza miejska jest wysypana białym żwirkiem i dno morza do 2 m głębokości, tak że daje to widok jak na folderach z kajmanów. Miejsce polecam, bo bylem pierwszy raz i temat też wyłapałem z tego forum. Apartaman 400 m od morza i centrum (więc nie ma takiego hałasu, zwłaszcza wieczorem). Właściciele młodzi ludzi nie nastawieni na wyzysk, bo dostali dom w spadku, więc nie ma sytuacji, że go wybudowali, a teraz ma im sie szybko zwrócić. Dla przykładu za apartaman dwie sypialnie (2 osobowa i 3 osobowa), pokoj dzienny z klimą (też jest tapczan), kuchnię z wyposażeniem oraz łazienkę płaciłem 50 euro za dobę. Drugi apartman w którym mieszkali znajomi był dwupokojowy, sypialnia (3 osoby) pokój dzienny (jest rozkładany narożnik, że 2 osoby sie wyśpią), kuchnię (nawet zmywarka) oraz łazienkę dawali 35 euro za dobę. Blisko jest market, czyli buleczki na śniadanie i ceny jak w normalnych marketach. To tyle na wstępie. Jeszcze jakby co to jest ogród z własnym murowanym grillem.
Więcej mogę odpowiedzieć na e-maila, mój adresik: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

.png)
.png)