.png)
.png)
consett0805 napisał(a):Panie Adam Sz mam takie pytanko czy w tych okolicach powiedzmy Brela Pisak i dalej na północ ale w granicach 5-10 km można spotkać jakaś dyskotekę. Proszę nie myśleć źle ale chciałbym na jakąś potańcówkę zajrzeć choć raz na cały pobyt.
.png)
consett0805 napisał(a):Nie wiem ponieważ niema nazwy miejscowości na żadnej z map na moją ocenę na pewno można od Breli dojechać a skoro jest skupisko domów to chyba dojście do wody jakieś mają? Po za tym Pisak nie grzeszy stromizną![]()
.png)
.png)
consett0805 napisał(a):Tak tylko ze to 25 km aż strach pomyśleć ile taxi weźmie, a właśnie może znacie ceny +/- ile biorą i za jakie odcinki ktoś z was płacił. Zastanawiam sie czy nowego tematu nie zaczynać
.png)
.png)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):consett0805 napisał(a):Tak tylko ze to 25 km aż strach pomyśleć ile taxi weźmie, a właśnie może znacie ceny +/- ile biorą i za jakie odcinki ktoś z was płacił. Zastanawiam sie czy nowego tematu nie zaczynać
kilkaset kn...
.png)
consett0805 napisał(a):No nie wiem czy rozmawiamy o tym samym. Od Pisak brak jakiegokolwiek dojścia a ja widzę na satelicie wyraźną drogę do tych domów od strony Bleli ale ok przekonam się na miejscu.
.png)
.png)
.png)